Kuvasimme jokin aika sitten Sanna Liimataisen kanssa uusia kuvia Innoluxille. Heiltä on taas tulossa monta uutta valaisinta, kuten Suomi 100-värityksellä olevia mustikansinisiä versioita Lisa-valaisimista sekä saman suunnittelijan arkistojen kätköistä kaivettuja aarteita uustuotantoon. Tapio Anttilan valaisinvalmistus siirtyy myös Innoluxille

Tässä muutama maistiainen uusista kuvista, mistäs tykkäätte? Asiakas toivoi kuvista skandinaavisia, vähäeleisiä ja pelkistettyjä ja sehän sopi, on hyvinkin omaa tyyliäni myös. 

Kiitos huonekalulainoista Hakola, matoista Catalina, Ton-tuoleista Forme. Kiitos upesta kuvauspaikan lainasta Finlandia-talo.

Kuvat Sanna Liimatainen, styling Piia Kalliomäki.

 

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla