Koska lähes päivittäin olen tekemisissä kotimaisten valmistajien kanssa joko toimittajana tai suunnittelijana, tulen aika paljon käyneeksi läpi erilaista kuvamateriaalia.

Minusta on valitettavaa todeta, miten vähän valmistajat panostavat hyviin kuviin. Onhan se varmaankin kallista kuvauttaa tuotteet, mutta kauniilla kuvilla myydään hyvien tuotteiden lisäksi hyvää fiilistä koko brandista ja laadusta. Ne ovat osoitus valmistajan kiinnostuksesta alaan ja designiin. Hyvällä kuvalla saattaa joissain tapauksissa saada myydyksi myös vähän huonompaa tuotettakin paremmin.

Nappasin Adean kuvapankista omat suosikkikuvani talteen ja tänne blogiin. Adean kuvat on stailannut Ulla Koskinen, joka on sisustamisen alalla eräänlainen guru ja käsite jo, supertaitava ammattilainen, jonka kädenjälkeä olen aina ihaillut. 

Adean tapauksessa ei ole kysymys huonon tuotteen kuorruttamisesta paremmaksi ihanilla pikkutavaroilla kuvia varten, heidän sohvansa ovat todella laadukkaita ilman kuviakin. Mutta näillä kauniilla kuvilla tämä kotimassa ehkä jopa vähän tuntematonkin valmistaja on saanut jalansijaa ainakin naapurimaassamme Ruotsissa ja tekee suunnitteluyhteistyötä nyt myös nimekkäiden ulkomaisten suunnittelijoiden kanssa. Arvostan ja fanitan!

Adean lisäksi hyviä löytyy ainakin Hakolalta, ne on pääasiassa stailannut nuori luova johtaja Annaleena Hämäläinen ja Interfacelta, heidän kuvansa tekee Susanna Björklund.

 

Kommentit (3)

Karin // Tunne tilat

Tässä osuit kyllä naulan kantaan. Välillä harmittaa ihan älyttömästi, kun tietämääni hyvää tuotetta ei vaan ole osattu tai älytty kuvata sen ansaitsemalla tavalla. Huonot kuvat ja kököt nettisivut ovat tänä päivänä sellainen kohta, mistä ei kannattaisi säästää. Ne ovat lähes poikkeuksetta asiakkaan ensi kontakti yritykseen ja/tai tuotteisiin. Ja voi jäädä viimeiseksi kontaktiksi, jos nämä asiat eivät ole kunnossa. Vaikka tuote itsessään olisi sitten kuin briljantti tahansa.

Lyde

Kauniita on kyllä nämä kuvat! Erityisesti tuo korkeaikkunainen tila sykähdytti (ylläri) <3

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat