Nyt on jännittävää kerrottavaa! Muutama lukija on saattanut bongatakin tämän uutisen jo uusimman Glorian Kodin uudelta Bloggaajien palstalta. Muutaman viikon päästä julkaistaan minun, ja oikeastaan koko perheen pitkäaikaisprojekti, oma kirja! Se on Cozy Publishingin kustantama Aina Oikein - sisusta ja neulo -kirja, joka on sekä tee-se-itse-neulekirja, mutta mitä suurimmassa määrin sisustuskirja, pullollaan herkullisia kuvia ihanissa kohteissa. Kirjaa kuvattiin Ulla-Maija Lähteenmäen ja Viola Virtamon, äidin ja tyttären, kanssa viime kesänä ja syksyllä.

Kirjaprojekti on saanut alkunsa jo kolme vuotta sitten, kun neuloin omin käsin paksuista langoista mattoja, peitteitä ja tyynyjä asuntomessukohteeseen, jonka sisustin. Kuvia näistä neuleista voit kurkistaa nettisivuiltani.

Siitä asti perhe on saanut seurata, miten äiti neuloo iltatöinä milloin mitäkin neuletta. Joskus perhe on vähän närkästynytkin, kun neule on vienyt (liikaa) tilaa autossa, mökillä, sohvalla... Kiitos perhe, että sain tehdä tämän kirjan, intohimosta sisustamiseen ja neulomiseen! Neulominen on ollut minulle henkireikä surussa, stressissä ja kiireessä, vienyt ajatukset hetkeksi muualle ja samalla on saanut tehdä jotain hyödyllistä ja näkyvää. Toiselle se voi olla ruuanlaitto, toiselle puutarhassa möyriminen, minulle se on aina ollut neulominen, jo lapsuudenkodissa omalta äidiltä opittu taito. Sitä surua myös kannan sisälläni, että ikääntyvä äitini ei enää käsitöihin pysty.

Kirjaa kuvattiin tietysti myös meillä kotona. Blogissa ei ole ennen näkynytkään meidän poikia, mutta koska olivat kesän kotona, pääsivät mukaan kirjaan.

 

Kommentit (8)

JohannaL

Ihanaa, tämä täytyy hankkia. Itse olen kans kova neulomaan ja virkkaamaan :)

Jenni / Keski[piste]

Onnea, todella mahtava juttu! Tähän täytyy ehdottomasti päästä tutustumaan! :)

tepatsu

No nyt tuli kyllä himo erityisesti virkkaamaan! Ihania kuvia! Täytyypä tutustua kirjaan. Paljon onnea!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat