Kirjoitukset avainsanalla visit helsinki

 

Yritetään joka lomalla, joka vietetään kotona, tehdä joku pieni kiva retki kotikaupungissa jonnekin, missä ei olla vielä käyty. Usein retki suuntautuu meren rantaan, koska se on meille eksoottista vaihtelua, kun asumme itse täällä metsässä :)

Eilen sain sitten loman lopuksi houkuteltua pojat kävelylle meren jäälle Vuosaaren Aurinkolahteen. En ole tainnut itsekään käydä kävelyllä jäällä koko Helsingissä asumisen aikana, vaikka lähempänä merta kuin nyt ollaan asuttu useitakin vuosia. 

Huristimme siis bussilla ja metrolla Vuosaareen ja sieltä suoraan hyytävään tuleen ja raikkaaseen ilmaan merelle päin! Kysyin yhdeltä pilkkijältä jään paksuutta, joka oli 30 cm. Siellä oli tosi paljon myös muita ulkoilijoita, niin hyvin uskalsimme mennä kauemmaksikin merelle. Kävimme parilla saarella ja kun matkasimme kävellen, saimme melkein kolme tuntia ulkoilua raittiissa pakkassäässä.

Lopuksi kävimme kahvilla Kampelassa. Ihana reissu oli ja myös hyvin edullinen, kannatti lähteä!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram