Olipa kiva viikonloppu Mansessa blogimuijien tapaamisessa ja blogikirppis-myyjäisissä. Tässä kollegoiden postauksia viikonlopusta, koska en itse ehtinyt kuvata kunnolla edes kännykällä: Sallyn, Lyden, Lauran, Viivin ja Katjan postaukset ainakin löysin. On ollut niin kiva tutustua uusiin ihmisiin blogin kautta!

Koko viime viikko oli työntäyteinen ja vauhdikas, olin aika hyydyksissä perjantai-iltana, mutta silti la-aamuna olin taas ihan innoissani lähdössä matkaan. Olin jo valmistellut tätä postausta ja nyt kun reissusta palattuani väsyneenä sunnuntai-iltana päätin mennä nukkumaan jo yhdeksältä, yhtäaikaa kuopuksen kanssa, haluan todellakin postata tämän jutun.

Menen aina muutenkin suoraan nukkumaan väsyneenä, en koskaan lue sängyssä ennen nukkumaan menoa. Painan pääni lakanoihin ja se on siinä, uni saa tulla.

Muistui tässä yksi päivä mieleeni ensimmäinen yö uudessa talossa ja sitä kautta lähdin katsomaan, mitä kuvia löytyy makuuhuoneesta. Se on aika pieni huone, josta parisänky vie tietysti suurimman osan, sitä on ollut hankala kuvata. Makuuhuone on ehdottomasti yksi lempihuoneistani talossa, rauhan ja levon paikka, sisustukseltaan yksinkertainen ja virikkeetön. Nyt kun saisin aikaiseksi vielä hankittua sinne verhokiskon valkoisille pellavaverhoille, se alkaisi olla valmis.

Rakennusprojekti oli minulle sen verran stressaava, että nukuin todella huonosti yli vuoden verran, muutaman tunnin pätkissä, kun aina alitajunnassa velloi joku mietintä. Ensimmäinen yö uudessa kodissa oli onneksi sitten muuton jäljiltä levollinen, rauhallinen ja hiljainen. Muuton jälkeen olen pääsääntöisesti muutenkin nukkunut todella hyvin uudessa kodissa, että varmaankin jotenkin stressi siinä kohtaa laukesi. Yritän myös päättää mennä nukkumaan aikaisemmin, koska univelkaa kertyy helposti paljon enkä puuhakkaana naisena ole koskaan osannut ottaa univelkaa takaisin esimerkiksi päiväunilla.

Kuopus vieläkin välillä vierastaa nukkua uudessa huoneessaan, joten meillä on vaihdeltu nukkumapaikkoja vähän yöstä riippuen.. Meidän sänkyyn saa tulla ja joskus nukahdamme yhdessä meidän parisänkyyn. Ei sen väliä, missä nukutaan, kunhan vain nukutaan :)

 

Kommentit (2)

Terhi Reelinki blogista
3/2 | 

kovin tuttua. Olen itse paininut saman asian kanssa kohta 1,5 vuotta. Oli kiva tavata vaikka emme ehtineetkään tutustua, ehkä ensi kerralla. Mukavaa viikkoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla