Kävin ennen joulua Kalajoella kuvaamassa ja stailaamassa yhden kodin Topi-keittiöiden tarpeisiin, he kun olivat toimittaneet koko talon kiintokalusteet.

Sain luvan julkaista nämä kuvat täällä blogissakin ja ilolla ne näytänkin, oli sen verran rohkean persoonallinen koti. Koko koti oli aika tumma, ja epä-suomalainen, kaikissa tiloissa oli paljon erilaisia pintamateriaaleja, mutta silti kokonaisuus oli yhtenäinen ja ilmeikäs. Valkoisen sijaan kodin seinät olivat ruskeanharmaata betonipinnoitetta, mutta katsokaapa nuo veskin peltiseinät ja saunaosaston mustat puupaneelit, ne on aika jännät!

Stailauksessa käytin myös paljon asukkaan omia tavaroita, niistä tuli persoonaa myös kuviin.

Lue perheen tarina Topin sivuilta. 

Kuvat Arto Vuohelainen.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla