Marimekko esitteli eilen syksyn ja talven mallistonsa toimittajille ja yhteistyökumppaneille. Koti oli tällä kertaa rakennettu Helsingin Rastilaan Ramsinniemeen, jonne Alvar Aalto on suunnitellut huvilan vuonna 1952 silloisen Enso-Gutzeitin eli nykyisen Stora Enson johtajan aloitteesta Helsingin olympialaisten vieraiden käyttöön. Myöhemmin huvila on toiminut Stora Enson henkilökunnan koulutus- ja virkistäytymispaikkana.

Täytyy sanoa, että tuo huvila veti kyllä ihan sanattomaksi ja tuotteiden katsomisesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Mikä maisema, mikä jännittävä salainen sijainti meren rannalla, mitkä ihanat alkuperäiset Aallon huonekalut, mikä tunnelma! Näin tuli taas yksi Aallon kohde bongattua ja näitä yleisiöltä tuntemattomia kohteita Suomessa riittää vielä vaikka kuinka.

Lopulta sain katsottua myös tuotteet. Syksyn malliston kankaissa on murrettu tunnelmallinen väritys. Mallistoon on tulossa monta uutta osaa Sami Ruotsalaisen Oiva-sarjaan ja myös vaikkapa kirkas Ming-maljakko himoittuun Carinan maljakko-mallistoon.

Jouluksi tulee tietysti punaista, modernimmasta päästä puna-valkoista Räsymatto-kuosia.

Helsingissä sataa välillä räntää, välillä rakeita ja välillä ihan paistaakin, ihan sama katsella jo ensi talven juttuja :D

 

 

Kommentit (3)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat