Marimekko esitteli eilen syksyn ja talven mallistonsa toimittajille ja yhteistyökumppaneille. Koti oli tällä kertaa rakennettu Helsingin Rastilaan Ramsinniemeen, jonne Alvar Aalto on suunnitellut huvilan vuonna 1952 silloisen Enso-Gutzeitin eli nykyisen Stora Enson johtajan aloitteesta Helsingin olympialaisten vieraiden käyttöön. Myöhemmin huvila on toiminut Stora Enson henkilökunnan koulutus- ja virkistäytymispaikkana.

Täytyy sanoa, että tuo huvila veti kyllä ihan sanattomaksi ja tuotteiden katsomisesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Mikä maisema, mikä jännittävä salainen sijainti meren rannalla, mitkä ihanat alkuperäiset Aallon huonekalut, mikä tunnelma! Näin tuli taas yksi Aallon kohde bongattua ja näitä yleisiöltä tuntemattomia kohteita Suomessa riittää vielä vaikka kuinka.

Lopulta sain katsottua myös tuotteet. Syksyn malliston kankaissa on murrettu tunnelmallinen väritys. Mallistoon on tulossa monta uutta osaa Sami Ruotsalaisen Oiva-sarjaan ja myös vaikkapa kirkas Ming-maljakko himoittuun Carinan maljakko-mallistoon.

Jouluksi tulee tietysti punaista, modernimmasta päästä puna-valkoista Räsymatto-kuosia.

Helsingissä sataa välillä räntää, välillä rakeita ja välillä ihan paistaakin, ihan sama katsella jo ensi talven juttuja :D

 

 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla