Kun tämän tavaranpaljouden keskellä elää meistä jokainen - ja sisustustoimittajat nyt varsinkin, niin hyvät tuotteet erottuvat aina edukseen. Ne saavat jäädä kotona esille, niitä vilkaisee ohimennessään ja niitä katsoessaan tulee hyvälle tuulelle. 

Seuraan mieluusti kotimaista tuotesuunnittelua, kotimaisia uutuuksia ja hankin niitä myös kotiini. Uusia suosikkejani on parikin kappaletta ja ne haluan teille esitellä.

Uudempi tulokas kotiin on Farön Lankku-leikkuulauta. Meillä leikkulautoja löytyy vanhastaan jo monta, mutta ei yhtään liikaa, nehän kuluvat käytössä. Lankku teki heti vaikutuksen yksinkertaisuudellaan ja konstailemattomuudellaan mutta myös tarinallaan vaarin saaresta, lukaise se Farön nettisivujen alalaidasta. Kaunis arkinen, hyvin suunniteltu ja tehty kodin perustuote, tykkään!

Aikaisempi hankinta on omasta asuntomessukohteestani Haruniresta, se on Lobendin Kapseli-purkki. Siinä toinen laadukkaasti toteutettu ja yksinkertaisen kaunis kodin esine. Sulautuu hyvin joukkoon, mutta on silti itsekin mielenkiintoinen.

Tämmöisiä tuotteita lisää markkinoille, kiitos!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla