Kun tämän tavaranpaljouden keskellä elää meistä jokainen - ja sisustustoimittajat nyt varsinkin, niin hyvät tuotteet erottuvat aina edukseen. Ne saavat jäädä kotona esille, niitä vilkaisee ohimennessään ja niitä katsoessaan tulee hyvälle tuulelle. 

Seuraan mieluusti kotimaista tuotesuunnittelua, kotimaisia uutuuksia ja hankin niitä myös kotiini. Uusia suosikkejani on parikin kappaletta ja ne haluan teille esitellä.

Uudempi tulokas kotiin on Farön Lankku-leikkuulauta. Meillä leikkulautoja löytyy vanhastaan jo monta, mutta ei yhtään liikaa, nehän kuluvat käytössä. Lankku teki heti vaikutuksen yksinkertaisuudellaan ja konstailemattomuudellaan mutta myös tarinallaan vaarin saaresta, lukaise se Farön nettisivujen alalaidasta. Kaunis arkinen, hyvin suunniteltu ja tehty kodin perustuote, tykkään!

Aikaisempi hankinta on omasta asuntomessukohteestani Haruniresta, se on Lobendin Kapseli-purkki. Siinä toinen laadukkaasti toteutettu ja yksinkertaisen kaunis kodin esine. Sulautuu hyvin joukkoon, mutta on silti itsekin mielenkiintoinen.

Tämmöisiä tuotteita lisää markkinoille, kiitos!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat