Yksi omista haaveistani on toteutunut, olen pitkään toivonut pääseväni stailaamaan sohvakuvia! Työskentelyni kotimaisen valmistuksen ja designin parissa toi nyt lopultakin tämänkin työtilaisuuden eteeni ja olen siitä onnellinen. 

Kuvasimme Salosen Pauliinan kanssa viime viikolla uusia kuvia Shapesille!

Samalla saan kertoa tarinan yrityksen taustalla. Wilma-kaluste Finlandia Oy perustettiin vuonna 1995, se on Wiljanmaan pariskunnan, Matin ja Päivin yhteinen yritys Kauhajoella. Molemmat ovat tehneet uransa huonekalualalla ennen yhteisen yrityksen perustamista. Päivin isä kauppaneuvos Perälä perusti huonekalutehtaan Kauhajoelle jo v. 1945 ja oli yksi huonekaluteollisuuden alullepanijoista Pohjanmaalla. 

Shapes-tuotemerkillä verhoiltuja huonekaluja valmistava Wilma-kaluste on tunnettu pitkäjänteisestä työstään tuotekehityksen parissa, täysin kotimaisesta valmistuksesta ja nopeista ja luotettavista toimitusajoista. Tuotannon kivijalka on uskolliset ja pitkäaikaiset työntekijät.

Shapes on pysynyt maailman menossa mukana muuntautumalla ajan hengen mukaisesti nahkasohvista kangassohviin, panostamalla hyvään verhoilukangasvalikoimaan sekä laatuun ja omaan suunnitteluun. Malleja yritykselle suunnittelevat mm. Jaakko Mäntylä, Kasper Nyman ja Nina Kokkinen. Valitsimme suunnittelija Jaakko Mäntylän Slim-sohvan viime syksynä Habitaressa Toimittajien Tusinaan.

Yli 30 vuoden kokemus verhoiltujen sohvien ja nojatuolien valmistamisesta takaa tuotteiden korkean laadun. Istuintyynyt ovat muotoonvalettua kylmävaahtoa, osassa sohvissa on untuvahuntu kylmävaahtosydämen ympärillä. Istuintyynyillä on 10 vuoden takuu.

Yrityksellä on Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-tunnus ja yritys on mukana syksyn Habitaressa liiton Koti-osastolla, jonka suunnittelen, päivitetyllä mallistolla ja uusilla tuotteilla.

Tähän sohvakuvaukseen liittyy myös yksi todella omakohtainen juttu, jonka kerron myöhemmin :)

Kasvit ja ruukut, Plantagen.

Kuviolliset tyynyt, Marimekon tulevaa syksyn mallistoa.

Talja, Granit.

Kulmasohvan matto, Woodnotes.

 

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla