Perheemme pään Jarin suku on Pohjanmaalta ja kävimme siellä viimeksi keväällä. Samalla reissulla kävimme autolla kurkistamassa vähän viime kesän asuntomessualuetta Seinäjoella. Messualueen tuntumassa on aivan käsittämättömän hieno näköalatorni, arkkitehtitoimisto Oopeaan suunnittelema.

Alan olla tämän toimiston kohteiden suuri fani, olen käynyt niissä Kärsämäen paanukirkossa kolmisen vuotta sitten silloin tietämättä kenen suunnittelema se oli, mutta oli kyllä niin vaikuttava kokemus, että meinaamme tehdä sinne pyhiinvaellusretken vielä uudestaan. 

Noin viikko sitten kävimme lasten kanssa Island Hopping-saariretkellä Helsingin edustalla, kävimme myös Lonnassa. Sinne rakentuu tämän toimiston komea yleinen hirsisauna, jota pääsimme ihastelemaan vain kiertelemällä sitä ulkoapäin. Sehän avautuu merelle päin, josta sitä on hankala päästä näkemään.

Mutta siis näköalatornissa pääsimme käymään koko perheen voimin ja myös pojat olivat ihan innoissaan. Tuollahan saa vapaasti kulkea, se on turvallinen, vaikka nousee aika korkeallekin. Näkymät on upeat veden ylle, mutta upeampi kokemus minusta on kokea itse rakennus, se tuoksuu puulle ja tuntuu hyvälle. Sisällä on tuollainen hauska periskooppi- peilijuttu, josta torni on saanut nimensäkin.

Suosittelen käymään!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat