Nyt se taitaa iskeä, kaamosväsymys! Koko syksy on ollut vilkas ja tapahtumantäyteinen, on kuvattu niin talossa kuin töissäkin kaikenlaista, kesälläkin kuvattiin kirjaa, aina siivotaan, roudataan ja järjestellään jotain. Huh.

Kiitos kaikille ihanille, jotka kävivät meidän Pop Up Olohuoneessa eilen. Niin oli haipakka päivä sekin, että yhtään kuvaa ei ehditty ottaa. Alakerran kalusteet yläkertaan, yläkerrasta koulupöytä alas myyntipöydäksi, ulos ulkoroihut, kahvila valmiiksi jne. Mutta seuraavan kerran popataan keväällä, tule ja koe mukava tunnelma paikan päällä!

Nyt on hiljentynyt hetki ja alan huomata tämän jumalattoman pimeyden. Meidän pihalla onkin erityisen pimeää, kun varsinaisia pihavaloja ei ole, vain talon seinävalot. Lyhtyjä polttelen joka ilta. Olen tehnyt myös istutuksia ulkoruukkuihin, kun vain joskus ehtisi päiväsaikaan kuvata ne teillekin nähtäväksi. 

Kausivalot eli kaamosvalot on viritetty pääovelle. Kohta alamme laittaa myös sisälle jouluvaloja, meillä on yleensä ollut ikkunoissa valkoiset valaistut paperitähdet. Miksi joulukuusia tulee myyntiin Helsingissä vasta joulukuun alussa? Kohtahan sen voisi ostaa!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla