Nyt se taitaa iskeä, kaamosväsymys! Koko syksy on ollut vilkas ja tapahtumantäyteinen, on kuvattu niin talossa kuin töissäkin kaikenlaista, kesälläkin kuvattiin kirjaa, aina siivotaan, roudataan ja järjestellään jotain. Huh.

Kiitos kaikille ihanille, jotka kävivät meidän Pop Up Olohuoneessa eilen. Niin oli haipakka päivä sekin, että yhtään kuvaa ei ehditty ottaa. Alakerran kalusteet yläkertaan, yläkerrasta koulupöytä alas myyntipöydäksi, ulos ulkoroihut, kahvila valmiiksi jne. Mutta seuraavan kerran popataan keväällä, tule ja koe mukava tunnelma paikan päällä!

Nyt on hiljentynyt hetki ja alan huomata tämän jumalattoman pimeyden. Meidän pihalla onkin erityisen pimeää, kun varsinaisia pihavaloja ei ole, vain talon seinävalot. Lyhtyjä polttelen joka ilta. Olen tehnyt myös istutuksia ulkoruukkuihin, kun vain joskus ehtisi päiväsaikaan kuvata ne teillekin nähtäväksi. 

Kausivalot eli kaamosvalot on viritetty pääovelle. Kohta alamme laittaa myös sisälle jouluvaloja, meillä on yleensä ollut ikkunoissa valkoiset valaistut paperitähdet. Miksi joulukuusia tulee myyntiin Helsingissä vasta joulukuun alussa? Kohtahan sen voisi ostaa!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat