Nyt on parissakin uudessa sisustuslehdessä ollut juttua nuoresta suunnittelijasta - Iina Vuorivirrasta. Hän on valittu vuoden nuoreksi muotoilijaksi kotimaassa jo 2013 ja nyt hän tekee uraa ( käsittääkseni ensimmäisenä suomalaisena ) vakituisena suunnittelijana Ikealla.

Sisustajien keskuudessa Iinan tunnetuimpia töitä on Vino-peili, jota myy helsinkiläinen Lokal.

Minullakin tämä peili on ollut jemmassa kesästä lähtien, ostin sen Kontion asuntomessukohteesta, jonka sisustin. Kaikki tälläiset sisustusjutut on meillä vielä laittamatta, voi olla toisaalta hyväkin. Kun isot kalusteet on asettautuneet paikoilleen ja talo on tullut tutummaksi, on päässyt fiilistelemään rauhassa myös kaikki nämä naulakot, peilit ja valaisimet. 

Loppiaisena saimme Vinon paikoilleen. Ajattelin sitä pitkään ruokailutilaan isojen Tom Dixonin kuparilamppujen yhteyteen, niin olisi olleet kupariset jutut sitten samalla aluella. Ruokailutilaan meillä on kuitenkin tarkoitus hankkia, toivottavasti jo ihan lähikuukausina, jokin senkkityyppinen kaapisto. Sen pitäisi olla paikoillaan, että peilin olisi saanut kohdistettua oikein. Lopulta ajatus peilistä alakerrassa ei enää edes tuntunut kivalle.

Kun aikani makustelin, päädyin ehdottamaan peiliä makuuhuoneeseen vanhan puukaapin päälle. Ja sinne sen mies lopulta saikin sitten laitettua. Vanhan puukaapin päällä sekoittuvat iloisesti eri metallinsävyt kuparista hopeaan. Muutama uusi mattokin meille on hankkiutunut, yksi niistä, Finarten Aitta, on nyt myös makuuhuoneessa.

 

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Hei, olen miettinyt Vino-peliä itselleni ja tuo näyttää ihanalle! Muistatko peilin kokoa? Verkkokaupassa on myynnissä vain yksi koko 40cm, mutta mielestäni olen nähnyt näitä ainakin kahta eri kokoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla