Kirjoitukset avainsanalla Milan Design Week 2019

 

Milanossa sitä saattaa kollegoiden mukana joutua paikkoihin, jotka eivät ole "ihan niin sun oma juttu" !

Lähes kaikki sisustustoimittajakollegani olivat ihastuksissaan uudesta Gucci Decor-sisustusliikkeestä. Se on Guccin pop up kauppa, joka toimittaa tuotteita myös Suomeen. 

Miljöö oli todella hyvin tehty, sen ymmärsi selkeämmästä tyylistä tykkääväkin, vaikka ei niin omalta tuntunutkaan tuon väri-, kuosi- ja tuotepaljouden keskellä!

Lue matkakaverini Jonnan postaus täältä.

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Olimme Sisustustoimittajien kanssa 4 päivää Milanon Design-viikolla katsomassa ja kokemassa monenmoista alan tapahtumaa. 35 käveltyä kilometriä, muutamaa skumppaa, kaksipäiväistä vesisadetta, maksimaalista väsymystä, mutta myös hurjan inspiroivia tapahtumia myöhemmin täytyy koettaa kiteyttää tunnelmia tänne blogiinkin.

Kuinka esitellä uusi ja tylsähkö tuote ammattilaisyleisölle? Tarkett lanseerasi uuden muovimattonsa iQ Surfacen vanhassa koulussa Milanossa yhteistyössä desigstudio Noten kanssa niin, ettei jättänyt ketään kylmäksi! 

#sisustustoimittajatxmilano #sisustustoimittajat #milandesignweek2019

Kommentit (0)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram