Nyt kun ollaan selvitty kesälomista ja kesä kääntyy elokuuksi, on kiva laittaa blogissa pystyyn (tämän blogin ensimmäinen) arvonta eli nyt arvotaan uuden ihanan kotimaisen sisustuslehden Asunin vuosikerta! Arvonta on nyt päättynyt!

Arvonta-aikaa on 9.8. iltaan asti ja osallistua voit vastaamalla kysymykseen: oletko jo ehtinyt tutustua lehteen ja mitä pidit? Laitathan mukaan meiliosoitteesi, josta tavoitan sinut myöhemmin.

En valitettavasti muilta työkiireiltäni ehtinyt avustaa lehteä kun yhden jutun verran eli stailasin Kontion uuden mallitalon Glasshousen kuvaukset Nurmijärvellä ja kainalojutuksi kuvasimme meillä kotona miehen kanssa yhden korikuvan omista koriaarteistani.

Kun tuskailin päätoimittaja Ulla Koskiselle kiireitäni ja varsinkin tätä rakennusprojektia, joka on stressannut viime syksystä asti niin paljon, että nyt vastaa alkaa päästä jaloilleen hommassa sekä talon ja sisustuksen keskeneräisyyttä, Ulla pyysi lukemaan pääkirjoituksen huolella ja ajatuksen kanssa: "Koti on tunnelma, jossa viihdymme. Jopa remontin ja rakentamisen keskellä voi asua mukavasti, jopa esteettisesti, iloiten pala palalta valmistuvista kohdista."

Yritän nyt muistaa tämän, iloita itsekin talostamme ja saavutetuista etapeista, enkä vain luetella tekemättömiä asioita ja voivotella rakentamisen hitautta ja rahojen vähyyttä. Yritän alkaa nauttimaan valmiista näkymistä, kauniista asetelmista siellä täällä, omista tutuista tavaroista ja kääntää katseet pois keskeneräisyyksistä. Päästää onnen- ja rauhantunnetta pikkuhiljaa sydämeen.

Onnea uudelle lehdelle, rohkealle repäisylle, vahvalle visuaalisuudelle ja komealle paketille, jonka tuttu tekijäjoukko on saanut kasaan! Tätä me tarvitsemme. Kaunista katsottavaa, mukavalta käsissä tuntuvaa selailtavaa. Mielestäni lehdessä ei ole yhtään höttöä, se on laatua kannesta kanteen! Oli ilo olla mukana ensimmäisessä numerossa edes vähäsen :)

Kuvat Glasshousesta Arto Vuohelainen, korikuvat Jari Kalliomäki, stailaus Piia Kalliomäki

Kommentit (73)

Anonyymi
75/73 | 

En ole vielä tutustunut Asun -lehteen, mutta kuullut siitä kylläkin. Mielenkiinnolla odotan ensimmäistä lukuhetkeä ja oispa huisia voittaa sen vuosikerta!

hansantola@gmail.com

77/73 | 

Oi olisipa ihana voittaa uuden lehden vuosikerta! Ostin tietty uuden lehden ja olen sitä selaillut ja lueskellut useita kertoja. Hieno lehti! Oispa sulla tässä sellainen paikka, johon meiliosoitteen voisi kirjoittaa niin, että sen tiedot näkyy vain sulle...

78/73 | 

Oi, ihana arvonta :-) Osallistun, ja olen ehtinyt tutustakin. Ostin ekan numeron irtonumerona, ja tykkäsin kyllä. Taitto oli kivan väljä ja ilme kaunis!

79/73 | 

En ole ehtinyt vasta kuin hiukan selata. Toivoisin niin arpaonnea, sillä lehti vaikutti mielenkiintoiselta uutuudelta!
-Jutta

84/73 | 

Jos en voita, tilaan ite.
Laatua joka sivu.
Kestää kansainvälisessäkin vertailussa.
Odotan malttamattomana jo seuraavaa numeroa.

Anonyymi
85/73 | 

Olen ehtinyt jo tutustua ja ihastuin heti. Tuntuu ihanalta käsissä ja oli laatua kannesta kanteen, huikean kauniita kuviakin pullollaan. Myös Ullan pääkirjoitukset ovat aina mukavaa luettavaa.

heidi.kiviranta@wippies.fi

86/73 | 

Hyviä sisustuslehtiä kaivataan eetteriin, kuulostaa sun kommenttien mukaan lupaavalta. Mielelläni tsekkaisin itsekin. Ja koska tuli juuri ostettua ensimmäinen oma asunto (!) ja sisustaminen täydessä vauhdissa, niin uutta inspiraatiota ahmitaan täällä koko ajan.

elina.patjas@gmail.com

89/73 | 

Tykkäsin kanssa kovasti lehdestä. Upea avaus. Osti lehden kannen perusteella, en tiennyt, että uusi lehti oli tulossa, joten se oli yllätys. Luin sen kannesta kanteen ja katselin kuvat moneen kertaan. Sitten annoin lehden mieheni tyttärelle joka otti sen mukaansa Helsinkiin. Lehden antaminen vähän kadutti kun olisi sitä vielä selaillut, joten ostin itselleni uuden. Miehen tyttärelle tlasin jo synttärilahjaksi, jos ei tule voittoa, tilaan ite kanssa :) Hyvää jatkoa ja uutta numeroa odotellen,,,

Anonyymi
91/73 | 

En ole vielä ehtinyt lukea lehteä. Näin kyllä kaupassa sen. Olisipa kiva voittaa :) Saikku
s.a.i.k.k.u(at)hotmail.com

Heidi
95/73 | 

Lehti vaikutti lupaavasti erilaiselta kuin muut sisustuslehdet, joita luen ja ekan numeron ostettuani olen harkinnut tilaamista. Arvonnan voitto olisi siis loistojuttu! Heidi.rantamaki(a)gmail.com

97/73 | 

En ole käynyt kaupoilla pitkään aikaan kunnolla varmaan pariin kuukauteen. En loppuraskauden enkä pienokaisen syntymän jälkeen, mitä nyt pikaisilla ruokaostoksilla muutaman kerran. Huomenna varmasti mukaan nappaan myös uuden lehden, en siitä ole kuullutkaan! Joka kuukausi hemmottelen itseäni yleensä jokusella lehdellä, sisustus ja puutarha. Uudet tulokkaat on aina mieleen! En malta odottaa kun saan kahmaista uteliaana uuden lehden jokaisen kohdan, imetyssessioiden parhautta, ei käy aika pitkäksi ?

Anonyymi
104/73 | 

Aivan huippu lehti kerrassaan!! Jatkakaa samaan malliin :). Heti meni tilaukseen, saisiko tällä arvontavoitolla sitten toisen vuoden ;-) ? Toki lähipiiristä löytyy monta ihanaa ihmistä joille voisin lehden vuosikerran lahjoittaa.
Eli arpaonnea toivomaan!

Tiina, tiimant ät gmail.com

106/73 | 

En ole vielä ehtinyt tutustua lehteen, mutta ainakin nettisivujen perusteella vaikuttaa mielenkiintoiselta!

xeve(at)hotmail.fi

107/73 | 

Tutustuin ja tykkäsin! Selailin, luin, selailin, luin... varmaan kolmesti olen jo ahminut koko lehden. Arpaonnea toivon, sillä rahatilanne ei anna tilata yhtään lehteä ennen kuin olen maksanut maniassa tekemäni ostokset pois. Eh...

Niina, kallavindar(at)live.com

113/73 | 

Olen monelta taholta kuullut kehuja lehdestä, mutta kauppojen lehtihyllystä en sitä ole löytänyt :( Kovasti kiinnostaa, joten toivon arpaonnea!

Anonyymi
115/73 | 

Ostin lehden ja tykkäsin. Esitellyt kohteet olivat hyvin valittu ja kuvat kauniita. Olisin kuitenkin toivonut enemmän tekstiä. Nyt lehti oli turhan nopeasti selattu. Harkitsin tilaamista, mutta nyt toivon hyvää arpaonnea! jaana.anttila@outlook.com

Anonyymi
118/73 | 

Täältä blogeista olen uudesta lehdestä jo lukenut, mutta lomalla on ollut muuta mielessä niin, että ei ole tullut lehtihyllyllä vielä käytyä. Aion kyllä tutustua! Ja mikäs sen mukavampi, jos vaikka arvalla lehden saisi. :) Ilmoittaudun arvontaan. remire( )hotmail.com

119/73 | 

Asun on kaunis lehti, ensimmäinen numero suorastaan huokuu mielenrauhaa. Tykkään. Mielenkiinnolla odotan, tuleeko harmoniseen ilmeeseen silloin tällöin mukaan ripaus rosoakin...

126/73 | 

Minäkään en ole ehtinyt tutustua lehteen vielä, mutta nettisivujen perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta!

128/73 | 

Hei, minäkin haluan osallistua arvontaan! :) Olen lehdestä haaveillut mutta vielä on lehtihyllyyn jäänyt. Tuleva opiskelija joutuu jäädyttämään lehtitilaukset, joten olisipa ihana, jos arpaonni suosisi. :)
Terveisiä Keski-Pohojanmaalta! ;)
T. Mirva

Anonyymi
129/73 | 

En ole vielä päässyt tutustumaan lehteen , mutta tarkoitus olisi ja odotan että saan lehden käsiini! Jenni.tuomisto(at)hotmail.fi

130/73 | 

Tästä lehdestä en ollut vielä kuullutkaan, satunnaisesti ostan sisustuslehtiä oman sisustusinspiraation lähteeksi. Tämä vaikutti oikein mielenkiintoiselta ja täytyy saada ehdottomasti luettavaksi. Mukaan arvontaan! riiti81 (at) gmail.com

Anonyymi
132/73 | 

Lehti on uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen!
kirsikka08 (at) gmail.com

134/73 | 

Ostin lehden kun kuulin että se on DEKO lehden päätoimittajan uusi lehti. Pidän Dekolehdestä myös tosi paljon. Asun lehti on vahvasti suomalainen, toivottavasti myös jatkossa. Asuntomessu talo Vivolan juttu ja mieleen ja hyvät kuvat. Tekstiä oli mielestäni vähän liian vähän.

Aion jatkossakin ostaa Asun lehteä, siinä on todella hyvä touch!

Max Bent
140/73 | 

Czy potrzebujesz pilnej pożyczki, aby spłacić swoje długi, czy też potrzebujesz pożyczki kapitałowej, aby usprawnić swój biznes? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Potrzebujesz kredytu konsolidacyjnego lub kredytu hipotecznego? Nie szukaj więcej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby wszystkie Twoje problemy finansowe stały się przeszłością. Skontaktuj się z nami mailowo:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

To są kredyty hipoteczne Ocean Finance. Osobom zainteresowanym oferujemy pożyczki z rozsądnym oprocentowaniem 2%. Zakres waha się od 5 000,00 euro do maksymalnie 100 000 000,00 euro.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla