KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Parisen viikkoa sitten päättyi Asun-lehden ja Marimekon yhteinen Puetaan koti-kiertue, jonka hengessä me tapahtumassa mukana olleet stailistit puimme vielä omat kotimme blogiyhteistyönä Marimekon kevättuotteilla, jokainen omilla suosikeillamme. Aika paljon samoja suosikkeja meillä onkin, mutta koska kodit ovat niin erilaiset, lopputulos on ihanan erilainen. Täältä näet jutun Minnan kodista ja täältä Annan.

Kiertueesta jäi tälle Marimekko-fanille tosi hyvä mieli, illat olivat niin lämminhenkisiä ja rentoja, mukavan asian ympärillä kun kokoonnuttiin. Kiitos kaikille kävijöille tätäkin kautta, oli kiva tavata teitä!

Nämä Marimekon tämän kevään malliston tuotteet ovat Anna Teurnellin johdolla uudistuvaa Marimekkoa, jota sisustajan on helppo rakastaa. Kuoseissa löytyy nyt raikasta raitaa ja ruutua, eleettömiä ja simppeleitä graafisia juttuja, juuri sopivia tällaisen modernista ja minimalistisesta tyylistä pitävän makuun.

Ensiksi ihastuin tulenpalavasti Carina Seth Anderssonin suunnittelemaan Urna-vaasiin sen kauniiden muotojen ja persoonallisen ilmeen vuoksi, sitten hyvin pian muihinkin tuotteisiin. Urna on niin kaunis maljakko, että siinä ihan tavalliset oksatkin näyttävät kauniille. Urnasta on muuten tulossa syksyllä harmaa väri, ai jai....

En varsinaisesti ole pöytäliina-ihminen, mutta yleensä sen kyllä laitan, jos vieraita on tulossa ja kotona pidetään juhlia. Meiltä puuttui vaalea pöytäliina ja ilolla otinkin vastaan pätkän Quilt-puolipellava-kangasta liinaksi. Ilme on vaalea, mutta onhan tämä valkoista pellavaliinaa mielenkiintoisempi vaihtoehto. Tämän kankaan kanssa sopii hyvin valkoiset Oiva-astiat, joita olen hankkinut mustavalkoisten lisäksi.

Mint- ja Quilt-tyynynpäälliset sopivat meille tietysti kuin nenä päähän! 

Blogissa ei ole ennen nähtykään, mitä meidän todellisuus olohuoneessa on. Kuopuksemme raahaa joka aamu herätessään yläkerrasta unesta lämpöisen nukkumapeiton ja tyynyn sohvalle ja pitää siinä majaa puolipukeissaan eskariin lähtöön asti. Siinä syödään aamupala ja katsotaan lastenohjelmat. Palatessa sinne pesään sujahdetaan saman tien. Meillä on lapsilla käytössä Marimekon Tasaraita-pussilakanat, joiden trikoinen pinta on ihana ihoa vasten. Nyt kuopus saa Tiiliskivi-pussilakanan ja tyynyliinan, jotka miellyttävät äidin silmää ja saavat ollakin päivän olohuoneessa.

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla