Kirjoitukset avainsanalla terassin sisustaminen

Kaupallinen yhteistyö Leino Designin kanssa

 
 

Saatiin täällä Helsingissä nauttia lumesta parin päivän ajan viime viikon lopulla ja onneksi toinen päivä sattui viikonloppuun, sai mies kuvattua meidän uudet superkauniit lyhdyt valkoista lumista taustaa vasten.

Olen jo parin talven ajan etsinyt mustia, tyylikkäitä ja kunnon kokoisia lyhtyjä meidän terassille. Mitään muuta väriä kuin mustaa en tietysti voinut harkitakaan :) Ehkä olen vähän tarkka muutamista asioista ja tämä on takuulla yksi niistä. Meidän talossa on vähän heikohko pihavalaistus ja lyhdyt pidetään päivittäin päällä, ne ovat todella tärkeässä roolissa meillä. Palavat lyhdyt antavat iltaisin myös ulospäin kuvan, että tuossa talossa on kodikas ja ihanan lämmin tunnelma.

Kotimaisen Leino Designin lyhdyt tulivat minulle vastaan ensin Oblik-blogissa ja sittemmin Villa Puomissa. Kun joulukuvauksen aika meille tuli, tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön tämän valmistajan kanssa. 

Nämä meidän uudet ihanat lyhdyt ovat kotimaisen Leino Designin lyhdyt, malli Flat 60 cm. Ne erottuvat tuontilyhdyistä ja muista lyhtyvalmistajista täysin kotimaisella valmistuksella ja kotimaisilla materiaaleilla. Materiaalina lyhdyissä on aito ruostumaton teräs, joten nyt on suuret odotukset, ettei tarvitsisi enää muita lyhtyjä hankkia jatkossa metsästää, että nämä kestäisivät ulkona ruostumattomana tulevat kaudet.

Viime syksyn myrskyissä meillä lensi ruukuissa olevat pihakasvitkin kerran nurmikolle ja hiukan mietin, miten käy näiden lyhtyjen kanssa. Ovat kuitenkin jämäkän tuntuiset lyhdyt! Valmistaja lupasi myös, että heidän kauttaan saa varalaseja, jos myrsky heittelee lyhtyjä ympäriinsä, erittäin hyvä tietää. 

Itseäni viehättää tietysti erityisesti myös tuo pelkistetyn tyylikäs ulkomuoto!

Laitoin terassille myös ruukkukuusen, johon sain lyhtyjen mukana mustalla nahkanauhalla olevia terästähtiä <3. 

Leino Designin tuotteita on myynnissä ainakin TRE joulumarketissa Aleksilla Helsingissä, piipahtakaapa siellä!

Itselläni on nyt aika rauhallinen fiilis odotella joulua. Koristeet on esillä ja tunnelma hyvä. Piparkakkuja ja torttuja on leivottu jo parikin kertaa. Vain ne muut tuoreet syötävät laitellaan sitten lähempänä aattoa.

 

Kommentit (0)

Tänä viikonloppuna jatkamme taas iisakinkirkkoamme - pihakivihommia. Tämän syksyn tavoitteena on saada kivityöt valmiiksi, sora talon kivijalan ympärille ja viimeistään syyskuun loppupuolella mullat pihaan.

Olen koko kesän tiirannut terassia sillä silmällä, että tälle pitäisi myös tehdä jotain. Alkuperäinen ajatus oli käsitellä tämä mustaksi talon värityksen mukaan. Terassi on tilattu Kastellin kautta ja se on nyt jo harmaaksi haalistunutta lämpökäsiteltyä puuta. Harmaa on värinä sinällään ihan kaunis, mutta meidän terassia rumentaa rakennusaikaiset maali -ja betoniroiskeet, tälläisenaan se ei ole siisti eikä kaunis.

Pari naapuria on käsitellyt terassinsa harmaaksi sävytetyllä öljyllä, se voisi olla yksi vaihtoehto. Katsaus pihaan kertoo, että koska se on sen verran kesken vielä, ei taida olla realistista haaveilla terassin käsittelystä tälle syksylle, aika ei vain riitä. Pitkän talven kun taas suunnittelemme tätäkin hommaa, jospa se oikea väri sitten kiteytyisi ja lopputulos tuntuisi omalle.

Ensi keväänä päivitämme myös uudet terassikalusteet. Erwan ja Ronan Bouroullecin Haylle suunnittelema uusi Palissade-ulkokalustesarja tuntuisi nyt kiinnostavalle. Mutta, jos nuo ovat metallia, eivätkö ne kuumene helteessä, miten niissä silloin istutaan ilman lampaantaljaa :D ?

En edes taida ehtiä terassia pestä. Pääoven isoihin kukkaruukkuihin sentään hain havut lähipuutarhalta ja palkissa olevaan koukkuun muhkean muratin.

Kommentit (8)

Lyde

Meillä on samat pohdinnat terassin suhteen. Olen harkinnut mustaa ja harmaata sävyä, mustassa tosin arveluttaa että se kuumenee liikaa, ja että siitepöly saa sen kamalan näköiseksi (nyt musta pöytä jo antaa osviittaa). Toisaalta en ole halunnut tehdä sille mitään, ennenkuin meillä on viimeinenkin naula arkussa talofirman kanssa. Terassit ei ole ihan sitä mitä olisi voinut maksavana asiakkaana odottaa...  Kivihommiahan meillä ei ole vielä edes aloitettu :-D

Vilja @ muotoseikka\

Tuo harmaantuva puu on sellaisenaankin kaunis, mutta minä kallistuisin harmaan öljyn kannalle. Sillä tulee todella hieno jälki. Upea tuo terassi onkin ja kauniit suuret ikkunat yhdistävät siä- ja ulkotilat. Upeat ruukut olet löytänyt. Tsemppiä kivihommiin!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram