Kirjoitukset avainsanalla sisustusmateriaalit

 

Kävin viime viikolla ihanalla pressilounaalla. Meitä sisustustoimittajia kestitsi ruotsalainen Bolon, jolla on oma showroom Helsingissä Punavuorenkadulla.

Bolon on 60 vuotias perheyritys, joka aloitti räsymattojen valmistuksesta. 

Bolonin materiaali valmistettiin aivan aluksi puuvillasta ja nylonista, josta tulee brändin nimi, mutta nykyään Bolonin päämateriaali on kudottua vinyyliä. Asennettavat kokolattiamallistot eivät sisällä puuvillaa tai nylonia. 

Soft Rugseissa kudotaan vinyylin sekaan villaa, puuvillaa (6-14 % riippuen mallistosta) sekä hieman polyesteriä (2 %). Kanttaus on Alcantara kangasta.

Bolon-matot ovat materiaalinsa vuoksi vesipestäviä kokolattiamattoja, joita käytetään pääasiassa julkisissa tiloissa. Nyt heiltä tulee myös irtomattoja ja jatkossa kenties muitakin koteihin sopivia tuotteita. Kokolattiamattojen pinta on kiinnostavan näköistä, eläväpintaista ja ihan kudotuksi tunnistettavaa, mutta ihan uudennäköistä pintaa. Nämä sopivat hyvin myös allergisille vaikkapa makuuhuoneen hotellimaista fiilistä tavoittelevaan sisustukseen! Tai helppohoitoiseksi matoksi lapsiperheen ruokailutilaan.

Jos Bolon-matto kiinnostaa, kuluttajille apua antaa koko Suomen kattavasti turkulainen Sepri.

 

 

Mutta katsokaa miten kauniita kuvia matoista! Therese Sennerholt on ollut suunnittelemassa Bolonin omaa lehteä, sen valitettavasti unohdin nappaista mukaan lounaalta! Täytyy käydä siis uusi reissu joku päivä :) 

 

Kommentit (0)

Tein uusimpaan Asun-lehteen jutun, jossa leikittelimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa graafisilla musta-valko-harmailla sisustusmateriaaleilla lehden teeman eli Bauhausin henkeen.

Jutussa muutamia omia viimeaikaisempia suosikkejani eli

Marimekon Carina Seth Andersonin suunnittelema Mint-pyyhe ja Okko-tarjotin.

Terese Sennerholtin Ecolle suunnittelemat tapettikuosit.

Pukkilan Natura-sarjan kuusikulmaiset laatat, jotka olivat minulla kotona jo valmiiksi erästä aivan mahtavaa suunnitteluprojektia varten, josta saan myöhemmin kertoa lisää.

Juttu on kuvattu missäpä muuallakaan kuin Pienen talon Helsingissä alakerrassa. Onneksi tuli valittua betonilattia ja onneksi oli tyhjempää, silloin kun juttua kuvattiin kuukausia sitten :) Kotini on työtilani.

 

Kommentit (3)

Lyde

Kiva nähdä mitä teit niistä kuusikulmaisista laatoista, meillä kun niitä jäi yli aika reilusti raksan jäljiltä ja olen koettanut keksiä niille jotain uusiokäyttöä :-)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat