Kirjoitukset avainsanalla 1kertaa2

 

Oma 1kertaa2-mallistoni Marika Lehden kanssa täyttää juuri nyt 5 vuotta! 

Mustavalkoisilla villatekstiileillä aloitettiin ja niillä edelleenkin jatketaan. Alussa mallistoon tuli kausiväri kaksi kertaa vuodessa, mutta värit eivät niin liikkuneet, olemme keskittyneet musta-valko-harmaaseen.

Sen sijaan, jotta pysymme ajan hengessä, tänä keväänä olemme tilanneet neulomosta yksivärisiä tyynyjä harmaina ja hiekanvärisinä sekä kuvissakin vilahtavan ruudullisen Rihmat-peiton harmaa-hiekanvärisenä. Tulee vähän uutta ja rauhallisempaakin ilmettä mallistoon!

 

 

Kommentit (1)

Maire Haarla

Hirmuisesti onnea 5-vuotiaalle! Edelleen alkuvaiheenkin jutut näyttää freeseiltä - hyvä te!

Piippaatko tänne päin kun hiekanvärisiä tyynyjä on saatavilla? Haluaisin ainakin yhden meille kotiin.

Loppuvuoteen kuuluvat kaikenlaiset myyjäiset, joista voi hankkia ihania joululahjoja läheisille. Tässä fbssa kiertävä status, jonka alkuperä on tuntematon, mutta joka on täysin totta:

"Ostetaan joululahjat pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä. Esimerkiksi naapurilta joka myy tuotteita netissä, paikalliselta käsityöläiseltä, joka tekee koruja, paikallisesta leipomosta käsintehtyjä leivonnaisia tai kaverilta, jolla on pieni myyntikoju torilla. Lahjakortti hierojalle, kampaajalle, jalkahoitoon, valokuvaajalle, siivoojalle, Kansallisteatteriin... joulukukat kukkakaupasta, ei marketeista. Varmistetaan että raha menee Suomeen ja yksityisille henkilöille eikä monikansallisille yhtiöille. Näin monille ihmisille tulee parempi Joulu.

Olemme 1x2-malliston kanssa kaksissa myyjäisissä, tämän viikon lauantaina Cillacissa, tapahtuman fb-sivu täällä ja Ornamon Design joulumyyjäissä, fb tapahtuma täällä. Cillasissa pitäisi olla myynnissä myös mun Cozy Homes-kirjaa.

Olen noista myyjäisistä ostanut ihania joululahjoja (pääasiassa itselleni :D), niissä kun on aina uniikkia pieniä eriä, valmistajia, joista et ole koskaan kuullutkaan sekä paljon kaikkea mielenkiintoista, laadukasta ja ostettavaa tavaraa. 

Tulkaahan moikkamaan! 

Hei vielä on kaksi päivää aikaa osallistua tähän arvontaan!

 

 

Kommentit (0)

 

1kertaa2-mallistomme on saanut kaksi uutta kuosia, molemmat harmaita. Toinen on mallistosta aikaisemminkin löytynyt rauhallinen Polku-kuosi ja toinen uusi kuosi Kantti. Yhdistyvät hyvin varsinkin harmaaseen Polku-peitteeseen. 

Tuotteita voi tiedustella joko meiltä suoraan tai jälleenmyyjiltämme. Molempien päällisten hinta on 89 e ja materiaali ihanan tuntuinen 100 % merinovilla.

 

Syksy olet tervetulllut!

 

Kommentit (3)

Laubba

Heippa! Kuvissa silmään pisti sohvapöydän jalat ja kiinnostaisi tietää mistä/minkä ne ovat? Meiltä löytyy graniitti taso miehen isän tekemä eikä siitä voi luopua niin yritän löytää nykyisille jaloille uutta tilalle.. ja metalli/teräs jalat houkuttelisivat.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Moi, tämä meidän on kokonainen Adean Plateua-pöytä jalkoineen kansineen. Moni on yhdistänyt marmorikannen Hayn Tray-tablen runkoon, jossa irrallinen kansi, olisko siinä ideaa?

 

Sitä kun on niin monessa mukana, niin tällä kertaa on oman 1kertaa2-malliston asiaa. Olen kiitollinen siitä, että se on pienenä merkkinä saanut kohtuullista jalansijaa kotimaassa. Väliilä jaksan markkinoida aktiivisemmin, välillä vähän passiivisemmin, muista työkuvioista riippuen. Te olette ihanasta ymmärtäneet tämän. Menekkiä on koko ajan kiitos aktiivisten jälleenmyyjien, joiden tiedot löytävät meidän nettisivuilta.

 

 

Sain alkukeväästä ihanan yhteydenoton, kiinnostaisko minua ottaa työharjoittelija? En yleensä vastaa kyllä, koska teen tosiaan töitä yksin kotona vähän erakkoluonteisesti. Nyt sain kuitenkin hyvän idean, jonka tarve on muhinut takaraivossa jo pidemmän aikaa. Tämä nuori ja taitava harjoittelijamme Miina Vähäjylkkä tiimeineen teki meille viime kesänä aivan käsittämättömän hienon videon markkinointitarkoituksiin. Olkaapa hyvät ja nauttikaa, niin kaunis, herkkä ja suloinen tunnelma, kesä on vielä muistissa <3 !

 

 

Tässä samalla myös viikonloppuluettavaa, uusi kansainvälinen designmagazine Item, jonka kaupassa on muutama tuotteemme myynnissä!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram