Kirjoitukset avainsanalla kotijuttu

 

Sisustustoimittajan työ on siitä ihanaa, että pääsee vierailemaan monenlaisiin koteihin. Nyt kuvasimme työparini Salosen Pauliinan kanssa ihanan Martan kodin, tässä muutama valittu kuva tästä kodista. 

Asunto on remontoitu ennen muuttoa kauttaaltaan, remontin on suunnitellut arkkitehti Tuomas Raikamo ja kaikki kiintokalusteet on suunnitellut tuttuni puuseppäliike Muoto2.

Koko tarina ja loput kuvat on luettavissa ja nähtävissä uudessa Asunissa.

 

Kommentit (0)

 

Minulla on yksi ihana ja samanhenkinen nuoruudenystävä kotikaupungistani, jonka kanssa olemme pitäneet yhteyttä sen jälkeen tiiviisti, kun esikoisemme syntyivät samassa kuussa melkein 13 vuotta sitten. Ennen lasten syntymää oli opiskelua ja seurustelua kummallakin tahoillaan, mutta äitiyslomalla oli aikaa palata vanhojen kavereiden pariin, kun vielä samassa kaupungissa asutaan.

Emme tapaa nytkään kovin usein, mutta kun tapaamme, se on aina yhtä mukavaa ja lämminhenkistä ja juttu jatkuu samasta, mihin viimeksi jäimme. Meidän miehiäkin onneksi kiinnostaa samat asiat, asuminen, sisustaminen ja designesineet, niistä on aina kiva päivittää tietoja. Ystäväpariskuntamme ovat todellisia kirpputori- ja huutokauppataitureita, heidän koko kotinsa on täynnä mielettömiä löytöjä sieltä sun täältä.

Meidän perheen tapa tehdä ostoksia ystävämyynneistä ja designmarketeista on heillekin tuttu. Tämän ystäväperheen isännälle kuuluu suuri kiitos siitä, että meilläkin on hyvällä hinnalla ostetut Karuselli-nojatuoli, Vitran tuolit ruokapöydäntuoleina ja Artekin Mehiläispesä olohuoneen valaisimena, sillä hän on ne meille hankkinut :) Olenkin yrittänyt saada suostuteltua häntä perustamaan käytettyjen tavaroiden design-liikettä, mutta enpä ole onnistut. Harmi, sillä hänellä on ihan uskomaton taito tehdä löytöjä ja toki mielenkiintoa seuratakin alaa aktiivisesti!

Ystävälläni on hyvä estetiikantaju ja heillä on aina paljon (eli mun makuun sopivasti) ihania esineitä kauniisti asteltuina esillä, uusia ja vanhoja juttuja yhdistellen.

Heidän kotinsa Lehtisaaressa on nyt näillä ja monella muulla työparini Pauliina Salosen kuvaamalla kuvalla uusimmassa Koti ja Keittiö-lehdessä, jopa kannessa asti. Tekstit Piia Kalliomäki. 

 

 

Kommentit (3)

 

Toimittajan työn parhaita hetkiä on päästä kuvaamaan tutun ihmisen kotiin ja saada juttu sisustuslehteen asti. Näin kävi nyt, kun uusimmassa Glorian Kodissa on Pasi Pietilän ja avopuolisonsa Ramonan koti. Otin tähän postaukseen kuvia, joita ei lehdessä nähty. Juttu on tehty luottokuvaajani Pauliina Salosen kanssa.

Olen tuntenut Pasin jo 10 vuotta ja vieraillut kuvaajan kanssa myös hänen edellisessä kodissaan, joka sekin oli ihan mieletön. Tutustuin Pasiin ensimmäisen kerran v. 2006, kun olin töissä suunnittelutoimitossa, jossa suunnittelimme Woodnotesin messuosastoja, Vepsäläisen shoppeja ja kuvauksia. Se oli hauskaa aikaa se!

Pasi on aina ollut innokas matkustelija ja Italia on pariskunnan suosikkimaa. Vaikutteet on hyvinkin nähtävissä tässä upeassa kodissa, jossa on paljon sävyjä, tekstuureja, isoja huonekaluja ja tunnelmaa. Tsekkaa myös printtilehden juttu siis!

 

Kommentit (5)

Pirpu

Upea koti!
Pasi palveli meitä loistavasti WN:n varastomyynnissä taannoin, hyvä tyyppi.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Seinät on Tikkurilan H484 (vaalea) ja V484 (tumma)

Lattiahan on vanha puulattia, johon urakoitsija Parketti Suvala sekoitti käsityönä parista eri Osmo Color -sävystä juuri tähän vanhaan puulaatuun sopivan,  asukkaiden toiveiden mukaisen sävyn paikan päällä, joten siihen ei ole sen tarkempia koodeja enää tallessa :) 

Vierailija

Hei, luin lehdestä tätä keväistä juttua ja siinä oli kuva wc:n hiekanvärisistä laatoista. Mikäköhän laatta on kyseessä ja minkä väriseen lattiaan se on yhdistetty?

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram