Kirjoitukset avainsanalla olohuoneen sisustus

 

No hui, viikko vierähti ilman yhtään huikkausta blogiin, ei ollut tarkoitus! Nyt on vähän työruuhka päällä, lehtiä ja suunnitelmia tehdään valmiiksi ennen kesälomia.

Kävin tällä viikolla 2 kertaa Mikkelissä asuntomessuilla, toisena päivänä toimittajana, toisena stylistina. Messutalot ovat aika moni vielä vaiheessa, esim. monessa kylpytiloissa on vasta laatoitusvaihe menossa, kun pitäisi jo sisustuksia kuvata ;)

Nyt on ihana rauhallinen viikonloppu koko perheellä tiedossa. Kuopuksella päättyi kaksi viikkoa kestänyt päiväleiritoiminta ja lapset ovat tästä edespäin kotona myös päivällä. Isäntä jatkaa vielä töissään heinäkuun alkuun ja minä naputtelen loput juttuni valmiiksi tällä samalla ruokapöydällä olevalla kotitoimistollani, kuin muinakin päivinä.

Tänä viikonloppuna käydään kaksissa rippijuhlissa (toiset on meillä naapurissa ja lainasin sinne meiltä kotoa 8 kpl valkoisia Aalto-jakkaroita! Voisin kohta alkaa pyörittää jotain astioiden, sisustustavaroiden, koristetyynyjen tms. vuokraustoimintaa, meiltä löytyy paljon kaikkea ;) Tai hei olisi ihana alkaa stailata juhlatiloja ja -tapahtumia, you never know!)

Mukavaa lauantaita!

 

 

 

Kommentit (1)

Vierailija

Sehän oliskin kiva nähdä sun juhlastailauksia! Ja eiköhän asiakkaitakin löytyis ;) ainakin meijän juhliin kelpais paremmin ku hyvin!

 

Kävin tässä yhtenä päivänä Hakolan showroomilla, kun siellä järjestettiin uuden Suomalaiset Designyrittäjät-ryhmän aloitustapaaminen. Ryhmässä on tarkoitus verkostoitua, jakaa tietoa ja mahdollisesti jopa keksiä yhteisiä projekteja. Yhdestä kivasta jutusta kuulinkin siellä ensi kertaa, olemme siinä heti innolla 1kertaa2-mallistolla mukana ja pääsen kertomaan siitä lisää varmaankin elokuussa.

Nappasin Hakolalta mukaani kätevän Field Dayn Iina Kettusen Hakolalle suunnitteleman sohvan käsinojaan sijoitettavan pussukan eli Note-säilyttimen, jota olen jo pitkään tiiraillut "sillä silmällä". Näin kun kolmen huolettoman miespuolisen kanssa elelee, kaikki järjestely, säilyttäminen ja arkinen kauneus jää minun vastuulleni, tässä tuotteessa yhdistyy ne kaikki asiat. Vieläpä ihanan sävyisessä nahassa, joka patinoituu käytön myötä varmaankin kauniilla tavalla.

Kaukosäätimet ja peliohjaimet on meillä yleensä pitkin pöytiä, samoin sisustuslehdet ja nyt ainakin niille teknisille vehkeille on oma paikka!

Kuten viime postauksessa mainitsin, sohva ei ole enää tässä asennossa meidän olkkarissa. Viikonloppuisin on vaan niin paljon kivaa ulkopuuhaa, ettei ole vielä ehditty kuvata uutta lookkia tänne blogiin, meidän ihanan vihertävästä puutarhasta puhumattakaan!

 

 

Kommentit (2)

Terveiset kotitoimistolta, täällä tehdään viimeisiä töitä, josko pääsisi lasten kanssa kohta puoleen loman viettoon :)

Kuvasimme viime viikonloppuna olohuoneessa juttuja, myös omaa 1kertaa2-mallistoa. Siihen liittyen on tosiaan ollut pitkään jo syksy mielessä, vaikka alkukesää eletään.

Olettekos huomanneet, että emolehdessä Glorian Kodissa alkoi juuri kilpailu, jossa on meidän tuotteita palkintona? Osallistumaan pääset instassa tai täällä.

Olohuone ja koko alakerta on jo jonkin aikaa vähän kyllästyttänyt, eniten ruokapöytä ja olohuoneen 2 vuotta palvellut matto. Vaihtelu virkistäisi ja syksyllä on sitten taas aikaa sisustaa ja tehdä muutoksia.

Näiden kuvien ottamisen jälkeen sohva vaihtoikin asentoa! Alunperin syynä oli sohvan kanto pois ikkunoiden pesun tieltä, mutta samalla päätimme antaa sen olla toisin päin, kasvot istujilla on nyt ikkunoista ulos omalle uudelle ihanasti vihertävälle pihalle :) Nyt kastelun ja muutaman sadepäivän jälkeen nurmikko jo ihan rehottaa! 

 

Kommentit (0)

 

Minäkin olen hiljattain liittynyt pieneen bloggaajaporukkaan, jossa kiertää kuukausittain vaihtuva haaste. Nytpä ehdin napata vielä minäkin kiinni tästä haasteesta, kun tammikuuta on vielä vähän jäljellä. Ystäväiseni Lyde Talostakoti -blogista ideoi tammikuun teeman ja se oli tällainen: 

Joulun jälkeen kodin sisustus muuttuu usein ainakin sen verran, että joulukoristeet ja kuusi saavat lähteä. Usein samalla tekee mieli uudistaa sisustusta muutenkin, ja tuoda kevättä kotiin. Miten kevätkauteen ja uuteen vuoteen siirtyminen näkyy kodissasi? Vaihtuuko loppiaisen jälkeen kalusteiden paikat, vai riittääkö vasta pääsiäisen tienoilla kevätsävyisten tyynyjen nakkaaminen sohvan nurkkaan tuomaan keväisen tunnelman? Ilmestyykö pöydälle kevätesikko tai tulppaaneja? Onko jokin perinne, jonka toistat joka vuosi joulun pyhien jälkeen vai riittääkö pelkkä kuusen pois vieminen karistamaan joulun kodista? Teetkö sisustamisen saralla uudenvuodenlupauksia?

 


 

Meillä on koko tammikuun ollut jo raikkaampi ja pelkistetympi ilme, mutta tänä viikonloppuna kaivoin vaihtelun vuoksi pitkästä aikaa omaa 1kertaa2-mallistoa esille. Jossain vaiheessa omat silmät väsähtävät liiankin tuttuihin kuoseihin ja kaipaan yksiväristä olohuoneeseemme, silloin pistän omat tuotteet hetkeksi varastoon. 

Nyt kevättalvella nämä graafiset ja raikkaat musta-valko-harmaat kuitenkin tuntuvat taas herkullisille ja saavat meillä olla esillä vähän runsaammin toistaiseksi. Tuotteethan ovat merinovillaa, joka on ihanan tuntuista ihoa vasten ja ohkaisena neuloksena myös todella lämmintä.

Joulun alla hurahdin hankkimaan muutamia messinginvärisiä kynttilänjalkoja ja ne saivat nyt mennä myös kaappiin. Täytyy katsoa, tulevatko kuitenkin vielä takaisin käyttöön, koska onhan se joulu aika lyhyt aika käyttää kynttilänjalkoja. Nyt nautiskelen kotimaisesta valkoisesta keramiikasta, vähän myös oman malliston ja finnish design-hengessä. Keramiikka-aiheesta on tulossa vielä omankin postauksensa, koska kävin yhtenä päivinä keramiikan minikurssilla!

 

 

Uudenvuodenlupauksia meillä ei tehty, ainoastaan olen yrittänyt vannottaa muuta perhettä auttamaan minua kodin siistinäpidossa, jokainen veisi ja toisi tullessaan ja mennessään, siten ei kaikki järjestyksenpito jäisi yksin minulle :). Joskus tämä elämä kolmen miespuolisen kanssa on aika toivotonta.

Joulun jälkeen myös kaikki tuore vihreä ja kukat on olleet meiltä vähän kadoksissa, muutama vihreä tai kukkiva oksa voisi tehdä terää. 

Tämän vuoden sisustushaaveista kirjoittelinkin tässä joku aika sitten, ne pääset katsomaan täältä. 

Tätä aihetta ovat käsitelleet Suvi, Kerttu, Riikka, joista Kertun ja Riikan postauksissa vilahtavat myös meidän malliston tuotteet, sekä Essi ja Maija. 

Lyden blogissa on nyt myös mun kirjan arvonta käynnissä, kaikki osallistumaan!

 

Kommentit (2)

Vierailija

Ihanan näköistä! :) mistä noita 1kertaa2 tuotteita saa ostettua/tilattua?