Toisinaan saatan miettiä fanaattisesti sitä, minkälainen sohva olisi juuri oikeanlainen olohuoneeseeni. Voin hyvin viettää illan jos kaksikin vertaillen erilaisia harmaita ja sitä, mikä niistä sopisi lattialautojen peitoksi. Toiset illoista vietän kustantajana kirjanjulkistusjuhlissa - niitä edeltää toki armoton mekkokuume. Niin ja ihania aterioita kokkailen, kierrän helsikinläisravintoloita ja fiilistelen niiden sisustusta ja hyviä makuja. Olen myös kahden pellavapään äiti, joka juuri raahasi taannoiselta Etelä-Ranskan reissulta kokonaiset kuusi ylikiloa. Rankalaiset taitavat lastenhuoneen sisustamisen, joten ymmärtänette minua.

Tulethan kanssani viettämään levollisia koti-iltoja, fiilistelemään juhlahumua kuin myös niitä hetkiä, jolloin leikkipuistossa keinuminen on kaikkein tärkeintä.

 

P.S. Yllä oleva kuva napattiin juuri siellä Etelä-Ranskassa vain hetki ennen kuin sekosin sisustusliikkeessä. Kerron myös tuosta uskomattoman ihanasta matkasta lisää tuonnempana.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla