Kirjoitukset avainsanalla kirja
Inspire Me! kirja kertoo 25 inspiroivan muotoilijan tarinan ja onnistui herättelemään minut pohtimaan paitsi luovuutta myös ylipäätään sitä, miten paljon muotoilu meihin vaikuttaakaan. Ouksen ovat kirjoittaneet Jutta Ylä-Mononen ja Isa Kukkapuro-Engbom.

Juhlimme taannoin kirjan julkistusta Artekissa ja iloksemme paikalle saapui moni kirjan haastatelluista. Heidän ansiostaan arkemme on toimivampaa, helpompaa ja ennen kaikkea kauniimpaa - onhan sillä suurikin merkitys, mihin pukeudumme, millä istumme tai vaikkapa millä leikkaamme tilliä lohikeiton päälle (ehdin jutustella muiden muassa ihailemani Vuokko Nurmesniemen ja Eero Aarnion kanssa).

Kun pidin tapahtumassa puhetta havahduin, kuinka huikea hetki siinä olikaan käsillä. Harvoin istuu huoneessa niin monen ihailemansa kyvyn kanssa, juo täydellisen pirteää belliniä (oli muuten todellinen löytö - alle 8 e Alkosta!) ja hyrisee tyytyväisyydestä valmis, maailmalle lähtevä kirja sylissään. 

Inspire Me!, 30 e Cozy Publishing

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat