Kirjoitukset avainsanalla kannustalo

Kannustalon asuntomessukohteen inspiraationa toimi perinteinen pohjalaistalo. Ja juuri perinteet tuotuna raikkaasti tähän päivään saivat minutkin innostumaan ja inspiroitumaan. Talossa oli hyvällä tavalla suomalainen henki. Ihailen suuresti myös työtä, jonka sisustussuunnittelija Helena Karihtala oli tehnyt talon sisustuksen kanssa. Helena onnistuu upeasti yhdistämään design-klassikoita, kauniita huonekalulöytöjä Tanskasta, antiikkiliikkeistä, kirpputoreilta kuin myös Ikeastakin. Lopputuloksena on raikas ja kerroksellinen kokonaisuus, jossa uudet kalusteet ja esineet tukevat vanhoja ja päinvastoin. Olin vaikuttunut!

Eivätkä muutkaan kohteet hurmaamatta jättäneet. Suosittelenkin heinäkuussa starttaavia Asuntomessuja kesäretken kohteeksi lämpimästi. Alue oli muutenkin kauniilla paikalla, järven rannalla, alue oli kooltaan sopivan kompakti ja lähialueilta löytyy muutakin kaunista nähtävää. Ja ne sydämelliset, reippaat ja hurmaavaa murretta vääntävät ihmiset - ansaitsevat ihastuneen huokauksen hekin!

Seinäjoen Asuntomessut, 8.7.-7.8.2016

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat