Keittiöremontti tuo mukanaan paljon kysymyksiä ja lukuisia tehtäviä päätöksiä. Kun keittiön suuremmat linjat alkavat olla jo selvillä, pääsee keskittymään seuraaviin kysymyksiin, joista yksi tärkeimmistä on tason materiaali. Olen mieltynyt itse kovasti kivitasoon. Mielestäni se tuo ylellisyyttä ja arvokkuutta keittiöön - ja on myös varsin mukava ja huoleton käytössä. 

Aikaisemmissa kahdessa kodissani Carrara marmori on ollut ilmeinen valinta klassisuutensa ansiosta. Pidän siitä edelleen - oma silmäni ei väsy siihen. Uudessa keittiössäni olen kuitenkin ryhtynyt punnitsemaan myös muita sävyjä ja suomalainen kivi on alkanut kiinnostaa minua (miksi lähteä merta edemmäs kalaan tai kivihakkuuseen?). 

Nyt punnitsen vaihtoehtojani vielä hetken verran. Perinteinen marmori pitää pintansa edelleen, mutta myös oheiset kaksi harmaan sävyä toimisivat (uusi keittiöni on yllätys, yllätys - harmaa!). 

Harmaa suuremmilla laikuilla on Viitasaaren vaalea graniitti

Harmaa pienillä täplillä on Kurun harmaa

Punamustasävyinen kivi Viitasaaren punainen graniitti

Kaikki kivet Loimaan kivi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla