Kirjoitukset avainsanalla roobertin herkku

Me luovuimme lasten kanssa karkkipäivästä ja siirryimme arjen kohtuukäyttäjiksi, mutta silti tämän paikan ohi kulkeminen nostattaa himon poikkeuksetta meissä kaikissa! Irtokarkkeja, toffeeta, suklaata, laatulakua, Jelly Beanseja ja muita Amerikan herkkuja, kotimaista suklaata, ruotsalaista suussasulavaa suolakaramellia… Roobertin Herkusta löytyy jokaiselle herkkupepulle jotakin. Kuuntelen ihmeissäni niitä vanhempia, joiden lapset eivät välitä makeasta - ilmeisesti karkkirakkaus on periytyvää. Karkki maistuu meistä kaikille. Roobertin Herkussa käymme usein perjantain kunniaksi - kuljemme sen ohi kätevästi koulupäivän jälkeen. Kaupassa on parasta, että koska karkit ovat parempia, niitä ostetaan suhteessa vähemmän. Siksi toisinaan jonkin oikein sateisen ja väsyneen tiistain kunniaksikin saatamme poiketa vihreään kauppaan sisään, ja iloisina ulos.

Liikkeessä hauskaa ei ole vain mietitty konsepti, vaan myös tarina. Siellä saa hymyilevää palvelua sisaruksilta, joiden isoäiti on aikanaan pitänyt täsmälleen samassa kohtaa, täsmälleen saman nimistä kauppaa. Karkkiperinteet kunniaan, sanon minä! Muistatteko Peppi Pitkätossun karkkikaupassa? Kun hän osti kahdeksan kiloa kolakaramelleja? Oma pikkuneitini näkee poikkeuksetta onnellista unta tismalleen samanlaisesta tilanteesta (äiti, unelmien maailmassa karkki olisi terveellistä ja sitä PITÄISI syödä paljon ja päivittäin!). 

Roobertin Herkku, Fredrikinkatu 19

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat