Kirjoitukset avainsanalla Cozy Publishing

Tämän sunnuntain vietin järjestellen joulupuodin hyllyjä, voi miten mukavaa vaihtelua palavereissa juoksemisen ja läppärin naputtelun rinnalle! Loppukesästä sovimme ihanasta yhteistyöstä Artekin kanssa, nimittäin konseptikauppamme Books & Stuff muutti täksi jouluksi Artekin kainaloon. Valikoima on sekin taas päivitetty satumaisilla uutuuksilla, kirjojen lisäksi on myynnissä muitakin merkityksellisiä joululahjoja, kuten keramiikkaa, vintage-aarteita, pientuottajien herkkuja ja niin edelleen. 

Puoti on avoinna jouluun asti, kivoimmat aarteet muydään nopeimmille. Päivitämme valikoimaa myös jouluun asti. Pyrin itsekin olemaan ahkerasti kirjakauppiaana paikalla, joten tulkaa sanomaan hei! 

Books & Stuff Artek x Cozy, Keskuskatu 1 B, avoinna aina aattoon asti, joulukuussa myös sunnuntaisin

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Huomenna starttaa Habitare, myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin yhteisellä  osastolla. Tulkaa tekemään ihania sisustuslöytöjä, edullisia lukulöytöjä ja tervehtimään meitä, täällä ollaan!

Habitare, Messukeskus, 12.9.-16.9. 

Kommentit (6)

Hulinaviikko päättyi tänään Hakolan liikkeeseen Fredrikinkadulle, jossa päivänvalon näki kolmas Happy Homes -kirja, Creative nimeltään. Jonna Kivilahden ja Krista Keltasen sisustuskirjassa on luovien ihmisten koteja, toinen toistaan ihanampia.

Me nautimme hyvästä seurasta ja Levainin bageleista sekä koeistuimme kauniin liikkeen kaikki pehmoiset asukkaat. Paras tapa päättää kiireinen viikko, pehmeä, mukava ja lämmin. 

Kiitos kirjan graafikkolahjakkuus Päivi Häikiölle ryhmäpotreteista! 

Hakola Shop, Fredrikinkatu 28

Kommentit (0)

Makupaloja Helsinki Is My Home -kirjan kodeista

Helsinki Is My Home, Cozy Publishing, 31 e

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat