Kuvat: Fantastic Frank & Residence

Mietin eilen illalla, että miten olen päätynyt taas tähän: nukun ohuella patjalla ja etsin aamuisin lempineulettani jätesäkistä. Meillä oli huippu muuttotiimi, mutta ainahan sitä sälää jää jäljelle. Eilen muutin taksilla pari laatikkoa, tänään kannoin varastolle 10 jätesäkkiä, yksi kerrallaan. Ajattelin, että teen treenin tässä samalla - sain totisesti hien pintaan.

Huomenna vanhan kodin tulee olla tyhjä ja alkaa elämänjakso nimeltä "muuttoevakko". Mies on maailmalla ja olen buukannut itseni ystävien sohville, isän vierashuoneeseen - testasin eilen myös toimiston sohvaa, siinäkin pystyy onneksi nukkumaan. Kesäkuun alussa alkaa elämänjakso nimeltä "remppaevakko" ja etsimme ainakin muutamaksi viikoksi kämppää keskustasta. Jos remontin aikataulu pitää (eihän se koskaan pidä), tämä kaikki päättyy kesäkuun lopussa. 

Tulin äsken hammaslääkärin päivystyksestä. Olin varma, että hampaassa on vähintään valtava reikä - särky on ollut sen mukaista. Hammaslääkäri totesi ykskantaan, että olen purrut leukoja niin lujaa yhteen, että hammas vihoittelee siksi. Käski stressata vähemmän. 

Jos ja kun olen taas joskus siinä tilanteessa, että puhun muuttokuumeesta ja alan katsoa kämppiä tositarkoituksella, ravistelkaa minut hereille. Kertokaa sitten, että tämä ei ole ihmisen arvoista elämää (vaikkakin sitten kuitenkin jotenkin niin ihanaa ja jännittävää. Ja ette tajua, miten uuuupeeeaaa siitä uudesta kodista tulee!!!).

Kuvat ovat inspiraatikansiostani, jota minulla on tapana kartuttaa koko ajan. Tiedän, ettei pitäisi ja ymmärrän, että se on yksi tapa, joka johtaa siihen, että olen päätynyt jälleen tähän tukalaan elämäntilanteeseen.

Kommentit (4)

AnskuK
5/4 | 

Oih voin niin samaistua tuohon hammas- tai ehkä oikeammin leukojen särkyyn. Olen tehnyt samaa - purrut purukalustoa täysillä öisin yhteen - jo muutaman viikon ajan. Kurjaa. Mutta toivottavasti helpottaa ja leuatkin säilyvät :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla