Kirjoitukset avainsanalla helsinki is my home

Makupaloja Helsinki Is My Home -kirjan kodeista

Helsinki Is My Home, Cozy Publishing, 31 e

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Ohessa inspiroivia makupaloja uuden Helsinki Is My Home -kirjani kohteista - opus juhli julkistustaan juurikin tänään. Kirjan idea ovat väkevät tunnelmat, ei niinkään se, että jokaisen kohteen jokainen nurkka on näytetty kirjan sivuilla. Julkistusaamiaisella joku luonnehtikin kirjaa kuin sisustuskirjojen satukirjaksi - se oli mielestäni onnistuneesti sanottu! Tavoitteena on, että kirja imaisee sinut mukaansa helsinkiläisiin koteihin, jossa sisustaminen on kaunis elämäntapa.

Helsinki Is My Home, Cozy Publishing, 31 e

Kaikki kuvat kirjan toisen tekijän Ulla-Maija Lähteenmäen käsialaa

Kommentit (0)

Ne on näitä hetkiä, jotka tuntuvat lipuvan aivan liian nopeasti ohi. Minun ongelmani on vauhti, ja se etten vaan tunnu ehtivän pysähtymään tärkeiden saavutusten äärelle. Tuli kirja, tuli toinenkin, mutta jos missään välissä ei oikeasti pysähdy ja nosta vaikka lasillista kuohuvaa, voi jäädä hyvä elämä huomaamatta elämättä. 

Tässä on uuden, Helsinki Is My Home -kirjani kansi. Teimme tämän yhdessä lempparikollegani, valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäen kanssa. Kirjauramme alkoi K niin kuin koti -kirjasta, jolle eräs suuri kustantamo sanoi ei ”huonoon ideaan” vedoten. Kappas, niin siitä sitten kuitenkin valmiina tuli yksi Suomen kaikkien aikojen myydyimmistä sisustuskirjoista. Esikoisemme kustansi Moreeni, nyt teemme kirjoja oman kustantamomme Cozy Publishingin nimissä. Aikamoinen matka tähän asti!

Helsinki Is My Home -kirjassa on kertakaikkisen ihania kohteita ja aionkin esitellä teille herkkupaloina etukäteen muutamia niistä seuraavissa postauksissani. Kirja saapuu painosta maaliskuun alussa koko komeudessaan.

Kommentit (0)

Toisinaan sitä astuu sisään muistilehtiönsä kanssa sellaiseen kotiin, että voisi samoin tein alkaa pakkaamaan ja valmistelemaan muuttoa. Näin kävi kuvatessamme viimeistä kotia Helsinki is my Home -kirjaamme Kruununhaassa - voi taivas, että oli kaunis koti! Erityisen vaikutuksen teki kirjasto mittatilauksena tehtyine hyllyineen ja kodin seinillä suurta roolia näyttelevä taide. Olen myyty. 

Vaikka lopettaa ei tahtoisi, tähän kirjaan ei mahdu enää lisää kauniita kohteita. On siis alettava suunnittelemaan seuraavaa...

Helsinki is my Home, Cozy Publishing (saapuu toivon mukaan joulukuussa 2017)

Kommentit (3)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat