Kirjoitukset avainsanalla valaisimet

Toisilla ne ovat lattialistat, meillä viimeisen silauksen puute kohdistuu valaisimiin (okei ja verhoihin). Kotimme kaipailee armollisenkin laskukaavan mukaan ainakin viittä valaisinta, niin katto kuin seinämalleja. Muun muassa ruokapöydän nurkkaus on vähän pimeä ja syömme iltaisin kynttilöiden keskellä (emme valita). Vierastan itse kattovalaisimia, pidän päällä hämyssä ennemmin kohdevalaisimia. Visuaalisesti (ja lasten mielestä) kattovalaisimet ovat tärkeitä. 

Ohessa muutamia suosikkejani. Artekin musta mehiläispesä on upea. Siitä haaveilen makuuhuoneeseen laitettavaksi. Gubin pöytävalaisin pääsisi työpöydälle ja seinämalli taas keittiön seinään. DCW: n seinävalaisin voisi sopia ruokapöydän kylkeen. Kattovalaisimia en haluaisi sen yläpuolelle, vaan joko seinään kiinnitettävän tai omalla jalallaan seisovan valaisimen. 

Kaikki valaisimet saatavilla Finnish Design Shopista

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyse ei niinkään ole siitä, miten jokin valaisin valaisee, vaan millaisen tunnelman se tilaan luo. Valaisimien on ennen kaikkea tarkoitus toki avata meille mahdollisuus viihtyä kotonamme (pimeässä lukeminen on ikävää), mutta myös näyttää hyvältä ja tehdä olomme mukavaksi. Niinpä tulisikin miettiä erikseen niitä valaisimia, joiden ensisijainen tehtävä on valaista, ja niitä, jotka oikeuttavat olemassaolonsa muilla avuilla. 

Yllä muutamia kauniita näkymiä valaisimilla varustettuina, Tukholman huonekalu ja valaisin messuilta. Itse vannon juurikin tunnelmavalojen nimeen, paljon kohdevaloja, osana asetelmia. Erilaiset seinävalaisimet suosikkieni pöytä- ja jalkavalaisimien lisäksi viehättävät juuri nyt myös.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat