Kirjoitukset avainsanalla sydney

Ihannetilanteessa teehampaan kolotus on kovimmillaan juuri silloin, kun kuljet tienkulmaukseen, jossa ihmiset istuvat voileipien sekä kahvimukien kanssa ja palvovat aurinkoa. Sitten kävelet sisään kahvilaan, ostat taivaallista tummaa suklaata teekupillisen kanssa ja istut koirien ja muiden hörppijöiden seuraksi (saatat myös polttaa yhden matkasavukkeen, joista sopii nauttia silloin, kun olet onnellinen ja kaukana kotona). Sitten katselet ympärillesi, ihailet hempeiden värien sekamelskaa, suloisia pikkukujia, vehreyttä ja rentoa tunnelmaa. Sitten päätät, että tänne voisit muuttaa, jos joskus päädyt elämän heittämänä Australian Sydneyyn.

Kuvat Paddingtonista Sydneystä

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka työmatkalla ollaan, on pieniä koloja shoppailullekin jäänyt (kukkaron mielestä välit olisivat voineet olla jopa vieläkin pienempiä). Sisustusshoppailijan kultakaupungiksi en ensikädeltä Sydneytä tituleeraisi. Kaupunkikuva ja sisustusliikkeet vilisevät design-huonekalujen kopioita - joka on jopa vähän surullista. Onneksi meillä on ollut mukana hyvät paikallisoppaat, jotka veivät meidät muun muassa Koskelaan, sisustusliikkeeseen, josta löytyi kopioiden sijaan kauniita huonekaluja, astioita, laukkuja, pientavaraa, lastenvaatteita- sekä leluja ja paikallisten taiteilijoiden tekemää grafiikkaa. Liike oli hintava, mutta vierailemisen arvoinen. Vähän Helsingin Teurastamon aluetta muistuttavalta alueelta löytyi myös ihania kahviloita, joissa saattoi hörppiä teetä ja lounastaa.

Koskela (jonka seinien sisäpuolelta ei omistajista löytynyt suomalaisverta, nimestä huolimatta), 1/85 Dunning Ave, Rosebery NSW 2018

Kommentit (1)

Maria
1/1 | 

Koskela on kiva paikka! Kyllä muistelisin että omistajan isoisä taisi olla suomalainen, että sieltä se nimi tulee :-)

Joskus hassut päähänpistot voivat koitua suureksi onneksi ja maailman avartumiseksi - ehkä myös tulevaksi hittikeittokirjaksi. Lähetän teille onnellisia aurinkoterveisiä Australian Sydneystä, minne matkustin seuraamaan yhtä ihanaa huippukokkia. Kuvaamme täällä parhaillaan Tomi Björckin kanssa kolmatta yhteistä keittokirjaamme - opusta, jossa ruoka on yhtä helppoa, herkullista ja mutkatonta kuin australialainen elämäntyyli. Sen lisäksi, että olen huristellut autolla ihailemassa rantoja, metsästänyt aaltoja, täydellisiä tiikerirapuja sekä nauttinut illallisia väsyneen onnellisena Sydneyn valot vilkkuen, olen taas jälleen oivaltanut, että matkustaminen on paras sijoitus ikinä.

Jaan tässä teille muutaman kuvan kuluneilta päiviltä - toivottavasti ne tuovat valoa ja iloa myös Suomeen, joka kuulemani mukaan vasta odottaa valoisaa kevättä. Kirjoitan teille tulevina päivinä vielä ainakin muutaman pettämättömän ravintolavinkin, esittelen täydellisen hellehatun ja kyllä, postaan vielä lisää kuvia näistä täydellisistä rannoista ja tästä valloittavasta kaupungista.

Kommentit (1)

Maria
1/1 | 

Ihana kuulla, etta olet viihtynyt Sydneyssa ja kiitos viela vierailusta - oli hienoa tavata teidat kaikki! :-) - Maria

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat