Kun on odottanut jotakin oikein kovasti ja pitkään, alkaa kehitellä mielessään välietappeja. Juuri nyt eletään ”melkein muuttamassa” -vaihetta. Tässä vaiheessa käydään työmaalla malttamattomana pyörimässä ja kärttämässä remonttimiehiltä tuloksia. Tässä vaiheessa aletaan myös miettiä, osaisiko itse tehdä jotakin (pyöritin juuri onnistuneesti keittiönkaappien vetimet paikoilleen). Sitten saatetaan tehdä jotakin, joka tuntuu jo melkein muuttamiselta; vein eilen pienen kirjoituspöydän halliin, piilotin sen salalokeroihin leppäkerttusuklaata ja pyytää lapsia avaamaan pöydän kansi (sitten kertomaan, kuinka onnekasta on löytää jostakin juurikin leppäkerttuja ja että tämä ei voi tarkoittaa muuta kuin, että muutto lähenee). 

Haaveilen jo siitä, kun muuttomiehet kantavat kaiken sisään tulevana maanantaina. Pahvilaatikkojen purkaminen on puolen vuoden evakkoelämän jälkeen kuin joulu - ”ei ole totta, onko meillä tällainenkin mehukannu!?”. Olemme melkein siellä, melkein. Ihan pienen matkan jaksaa kuka tahansa. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla