Toisinaan jo illallinen on sellainen elämys, että muita kuvia ei oikein mukaan mahtuisikaan. Minä, suuri hotellirakastaja, sain mahdollisuuden kokea erityisen yöpymiselämyksen Lapin luonnon keskellä. Lennähdimme kuvaamaan Saunakirjaa Rovaniemelle ja vietimme yön Arctic Treehouse Hotellissa. Tämä tarkoitti sen unohtumattoman illallisen lisäksi myös mitä mukavimmassa pesässä nukkumista - käpylehmässä, niin kuin hotellissa pieniä erillisiä taloja kutsutaan. 

Näissä käpylehmissä erityisen vavahduttavaa oli maisema, minkä äärelle muhkeaan petiin pääsi uneksimaan. Jätin jopa verhot yöksi auki (aamun valoa pelkäämättä), koska revontuliaika on alkanut. Tosin remonttiväsymystä on taakkana sen verran, että ne jäivät itseltäni tällä kertaa todistamatta (naapurimökissä ne olivat vieneet jalat alta). Sen sijaan pääsin todistamaan, miltä rovaniemeläismetsä tuoksuu aamun koitteessa lenkkeilijän nenään, ja miten mukava on lukea illalla kirjaa lampaantaljan syleilyssä. Ja jos mukana olisi ollut lapsia, he olisivat saaneet kiivetä majaan nukkumaan (katso kuvat). 

Loppujen lopuksi onnistunut hotelliyö on enemmän kuin makoisat unet ja jonnekin oikaiseminen, se on kokemus - elämys. Kauniissa miljöössä, omassa rauhassa, tuli tunne, etten panisi pahakseni, jos palaisin sängystä käsin tuijottelemaan samaa maisemaa sitten, kun tykkylumi painaa kuuset kasaan ja hanki narskuu matkalla aamiaspöytään. Ehkä silloin käy parempi tuuri myös niiden revontulien kanssa.

Arctic Treehouse Hotel

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla