Kirjoitukset avainsanalla habitare2016

 

 

Habitare näytti tällä kertaa aiempaa paremmalta - kansainvälisemmältä. Suuri merkitys oli valaistuksella, joka oli aiempaa hämärämpi, näin osastot pääsivät paremmin esiin. Näyttävimmät osastot oli koottu halli kutoseen. Uudenlainen sijoittelu teki kokonaisilmeelle paljon, kun heti pääovilta portaita laskeutuessa pääsi virittäytymään hyvään ja kauniiseen tunnelmaan.

Itse kiersin messuilla tänään aikamoisella vauhdilla, mutta mieleeni jäi useampi upea osasto ja kokonaisuus. Susanna Venton stailaama Matrin osasto oli ihana! Vaikutuksen tekivät myös Marimekon kodiksi sisustettu osasto - joka aloitti akuutin kokolattiamattokuumeen. Lapuan Kankureiden pellavat, Riikka Kantinkosken ja Pinja Rougerin suunnittelema The Botanic Shelf - eli tuttavallisemmin viherhylly (joka vielä etsi valmistajaa - mutta kun se löytyy, aion takuulla ostaa omani) sekä Tikkurilan metsänvihreä maalipinta - ja muutenkin koko inspiroiva osasto - jäivät ainakin mieleeni. Tsekkaa myös Susanna Björklundin kädenjälkeä oleva Signals-osasto sisustuksen trendeistä (kuva mosaiikkilaatoista ja seinälle nostetusta lankkuparketista).

Habitare 2016, Helsingin Messukeskus 7.-11.9.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat