Juuri nyt olen inspiroitunut lehdistä. Olen se kukkakauppojen kummajainen, joka kokoaa mielivaltaisen kimpun kaikista niistä oksista ja lehdistä, jotka oli tarkoitettu vain varsinaisten kimppujen täytteeksi ja oheistuotteeksi. Mutta viis siitä, miksi oli tarkoitettu, jos uusi käyttötarkoitus on näin toimiva (ja halpa!). Kimpun vierellä muuten Japanin tuliainen, pieni käsintehty keramiikkakaadin, joka alunperin oli tarkoittu sake-kannuksi, mutta josta tulikin Helsingissä maljakko (ja toisinaan kermanekka).

Kommentit (1)

C.Fager
2/1 | 

Voi herranlettas mikä näissä blogeissa mättää. No se kun jokaisen koti on ihan samasta kaavasta, kaikilla "se" ja "se" sisustustuote ja sama posteri seinllä, samat sävyt kotona, samat kukat maljakossa, samat aamupalakuvat ja sitten jokaisessa blogissa on AINA se kommentti: "Olen SE kummajainen, joka.."... "olen vähän tällainen hullu"...."naurakaa pois, mutta..."

Kaikillahan nuo oksat on jo olleet maljakossa, että terveisiä vain kukkakaupan tytöiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla