Jos ruudun toisella puolella on joulunkarttajia, sulkekaa silmänne nyt. Itse olen nimittäin jouluihminen, joka innostuu viimeistään marraskuussa tunnelmoimaan joulun aikaa - ja tällä kertaa vielä uudessa kodissa. 

Kuusemme koristellaan joka vuosi samoin koristein, joita hankimme yhden lisää kutakin perheenjäsentä kohden joka joulu (kyllä, ensimmäisinä jouluina kuusi oli hyvin tyhjä). Näin jokainen koriste muistuttaa edellisvuosien joulun vietosta ja myös eletystä ajasta. Kaksivuotiaana Edith vaikkapa valitsi lasisen pupun ja viime jouluna muovisen pallon, glitterpurkillinen, hymyilevä lumiukko, strasseja, paljetteja... (myönnän, teki tiukkaa kävellä sen koristeen kanssa kassalle)

Eilen kävin kurkistamassa mielisisustusliikkeessäni Proloque Shopissa heidän joulu-uutuuksiaan - ihania jälleen! Kävimme myös Elielin kanssa koulupäivän jälkeen Stockmannin jouluosastolla ja sen päälle piparilla ja glögillä. Laskeutuminen jouluun on virallisesti alkanut.

Kommentit (1)

Ruususuu
2/1 | 

Voi mitä kauniita koristeita! Itse olen myös niin jouluihminen. Uusia koristeitakin on tehtävä ja hankittava joka vuosi.. Parasta aikaa tämä joulun odotus! :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla