Sain maistiaisiksi pari pulloa Blossan vuosikertaglögiä - joka on muuten oman jouluillalliseni must-alkujuoma joulu joulun jälkeen. Tänä vuonna glögissä on raikkaat maut - Välimeren sitrusta, rosmariinia ja basilikaa muun muassa. Glögi on valkoviinipohjainen ja raikkautensa sekä kepeytensä ansiosta sitä voi nauttia myös kylmänä - yllättävä tapa!

Olen maistanut juomaa nyt sekä lämmitettynä, että jääkaappikylmänä alkujuoman tapaan - ja glögi maistuu yllättävän erilaiselta! Sitruunaisuus valtaa suun viileänä versiona, lämmin maistuu perinteisemmin joululta. 

Jos innostut vääntämään glögidrinkkejä - kokeile myös niin, että miksaat puolet glögiä, puolet vettä kuplilla - mukaan pari jääpalaa ja vaikka basilikan lehti. Maistuu niinkin! Myös samassa suhteessa kuohuviinin kanssa sitruunainen glögi toimii vaikkapa uuden vuoden juhlassa.

Blossa 18, löytyy Alkosta

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat