Kirjoitukset avainsanalla valaisin

Hän pohtii, jahkaa, lakkaa hetkeksi (jopa aika pitkäksi) kokonaan miettimästä, ja sitten palaa aiheeseen taas... kunnes viimein löytää SEN! 

Meidän keittiön seinässä törröttävät johdot ovat pian historiaa (sähkömies, palaa pian lomalta hommiin, jookos). Elokuun pimenevien iltojen leivontasessiot valaistaan Tom Dixonin ihastuttavalla marmorisella seinävalaisimella. Itseäni viehättää sen yksinkertainen muotokieli, mutta silti materiaalina marmori kielii myös italialaisista ja ranskalaisista keittiöistä, joissa on hämmennetty patoja ties vaikka kuinka kauan. 

Remontoiminen ja sisustaminen on projekti, joka toisinaan jatkuu ja jatkuu (omalla kohdallani jopa ihan siihen asti, kun alkaa seuraava remontti *huokaus.) 

Oman Stone-valaisimeni ostin Nomartista, joka on designtaivas sisustajalle Helsingissä, Kasarmintorin laidalla. Lämmin suositus!

Stone, Tom Dixon, 329 e

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tunnustus: Vaikka arvostankin huippumuotoilua, omistan yhden jos toisenkin design-klassikon, olen myös aikamoinen rautakauppa- halpahalli- ja kirpparihaukka. Tällä kertaa mustaa jatkojohtoa metsästäessä innostuin, kun löysin kaupunkilaisen rautakaupasta, Clas Ohlsonista kauniin marmorivalaisimen. Ja kas, niin on omien iltasatujen lukeminen astetta mukavampaa ja nättiä toki. Värivaihtoehtoja oli klassisen vaalean marmorin lisäksi tämä musta. 

Pöytävalaisin marmorista, 19,90 e, Clas Ohlson (valitsin valaisimeen lämpimän kullan värisen hehkulampun, 6,90 e)

Kommentit (3)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat