Kirjoitukset avainsanalla kylpyhuone

Kuvat: Residencemagazine.se

Kylpyhuoneemme on se kohde, joka juuri putkiremontoituna ja käyttämättömänä jäi täällä työmaalla auttamatta aivan liian vähälle huomiolle. Kun kaikki on tehtävänä, nautin suuresti siitä, että täällä oli edes yksi tila, johon ei ollut hyvän elämän takia aivan pakko kajota. Nyt kuitenkin pitäisi.

Tila on pieni, ja koska täällä asuu lapsiperhe, on sinne ollut pakko mahduttaa esimerkiksi pesutorni ja tilavat pyykkikorit. Edelleen elelemme myös suihkuverhon varassa, vaikka alkuun vannoin, etten tulisi sen kanssa toimeen hetkeäkään. Haaveilen kuitenkin vakaasti mustaruutuisesta suihkunurkkauksesta. Tällä hetkellä tilaa voi kuitenkin kutsua yksinkertaisella termillä ja valitettavasti se termi on tylsä. Harmaa lattia, valkeat seinät, peruspeilikaappi ja niin edelleen. Haaveissani on viedä tilaa eteenpäin pienin vakain liikkein, joiden avulla saisimme sinne lisää eloa. Taidan aloittaa hankkimalla tilaan Fiikuksen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En voi julkaista kylpyhuoneesta ennen-kuvia, koska tulen siitä näystä itsekin niin surulliseksi. Tässä sen sijaan muutamia räpsyjä, kun kävin inspiroitumassa ABL-Laattojen laattataivaassa. Kylpyhuone vaatii remonttia ainoastaan esteettisistä syistä, joten kaikenlaisia vaihtoehtoja itkujen ehkäisemiseksi on mietitty. Edullinen ja kaunis ovat termit, jotka tulisi kylpyhuoneen remontoimisessa yhdistää (en halua kuulla, ettei se ole mahdollista).

Valkoinen ja marmori houkuttelevat - yllättäen hennon vihreäkin. Kun koko kodin väripaletti alkaa hahmottua, on laattapäätöksen aika.

ABL-Laatat, Kirkonkyläntie 103, Helsinki

Kommentit (1)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat