Kirjoitukset avainsanalla dreamcozy

Skoolasimme tänään Cozyn uudelle Björck & Australia -kirjalle ja ehdin jopa ottaa julkkareista muutaman kuvan (historiallista!). Tämä päivä oli tärkeä - erään ympyrän sulkeutuminen. Cozyn ihka ensimmäinen kirja reilu kolme vuotta sitten tehtiin samalla porukalla, yhdessä Tomi Björckin kanssa. Silloin kaikki oli jännää, uutta, pelottavaakin - tänään tuntui jännältä edelleen, mutta eri tavalla. Kutkuttavan odottavalla tavalla.

Kolmen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Vierellämme on varttunut huikea Viola, josta on kiittäminen tämänkin kirjan upeita kuvia (myös tämän postauksen silkkikaapukuvia!) sekä Björck & Australia -opuksen ulkoasua. Olimme myös porukalla aiemmin Australian Sydneyssä kuvaamassa kirjaa, jota tänään Ravintola Brondassa juhlittiin. Olo on kiitollinen ja juurikin odottava. Kolmessa vuodessa on opittu yrittämisestä valtavasti - numeroista, pitkistä päivistä, öihin vaihtuneista kuvaussessioista, rahastressistä, uusien suhteiden luomisesta sekä maailmaan ja itseen luottamisesta - muiden muassa. Sanoisin, että aikamoinen matka tehty, niin Tomin kuin Cozyn kanssa!

Niin ja siitä silkkikaavusta sen verran, että se on taas löytö Tokion matkaltani - reissulta, jolloin suurta etappia nimeltä kansainvälistyminen jälleen rakennettiin. Se yllä liihotin tänään kepein mielin, ajatukset tuleviin haasteisiin kiinnittyneinä.
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääsin koko 161 sentin mitallani loistamaan valokuvamallina Pariisissa - eikö se ole aika monen pienen tytön haave ainakin? Ja mitä parasta, yllä oli jotakin hyvin kaunista, mitä olemme tässä pienen huipputiimin kesken hautoneet jo aika pitkään. Oikeasti en siis ole vaihtamassa alaa, eivätkä kansainväliset, taskukokoisten naisten catwalkit kutsu. Osoitanpa tässä nyt vaan omalla esimerkilläni oman työni monimuotoisuutta. 

Kerron tästä pellavaisesta projektista toivon mukaan mahdollisimman pian lisää - ja näytän teille jotakin muuta kuin yhden tiimiläisen yllä kuvattua protomekkoa. Ajattelin nyt kuitenkin jakaa tämän kuvan ja hetken, jolloin ihan kaikki tuntui olevan mahdollista (jopa se, että lukioranskallani olisin selviytynyt kunnialla tuon sivistyneen sanomalehden lukemisesta).

Toiveikasta viikonloppua!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat