Kirjoitukset avainsanalla pankki

En tiedä teistä, mutta itse en ole aiemmin lähtenyt pankista visuaalisesti vaikuttuneena ja monta sisustusideaa rikkaampana. Eräänä päivänä marssin suunnittelemaan yritykseni kasvua OP Vallilaan ja päädyin kuvaamaan pankin uusia toimitiloja ja kuuntelemaan siinä sivussa mahdollisuuksistani toteuttaa start up -edistysaskeleita taloudellisesti. Sain myös mahdollisuuden lounastaa yhdessä työntekijöiden lounasravintoloista ja siinä samalla hämmästellä, että toisinaan kuivakka paperien ja marginaalien pyörittäminen voi yllättää ainakin silmänruuan (salaattikin oli erinomaista) osalta. Valitettavasti lounaalle en voi tulevaisuudessa marssia Vallilan konttoriin noin vain, mutta konttorin nojatuoleille saa kuulemma palata ihan vaikka inspiroitumismielessä (konttorissa ei tarjoilla lounassalaattia, mutta kahvia kylläkin). 

Kommentit (16)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
1/16 | 

Tuo on kuulemma hieno rakennus, meidänkin 1kertaa2-malliston tuotteita meni sinne aimo läjä <3. Itse en ole päässyt vielä käymään :) Onnea yrityksen kasvusuunnitelmille <3

Vierailija
2/16 | 

Ylläpidolle: en tiennyt, että tuosta muodostuu linkki. Sen voi poistaa, jos se on säännöissänne kiellettyä. Kiitoksia ja hyvää kevättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat