Etsin itse jatkuvasti mukavia hotellivinkkejä kivoista kaupungeista, koska kolmekymppisenä olen ymmärtänyt yhden asian. Siinä missä parikymppisenä hoimme, ettei ole väliä missä yöpyy, kun siellä käy kuitenkin vain nukkumassa, ei enää pidä paikkansa. Vaikken edelleenkään loikoile hotellihuoneessani lomasta valtaosaa, on hyvä sänky, hotellin mukava tunnelma ja vaikkapa aamiainen niitä seikkoja, jotka saavat viihtymään ja tekevät koko matkakokemuksesta paljon merkityksellisemmän. 

Olin taannoin Kööpenhaminassa yhdistetyllä parisuhde-työmatkalla ja yövyin ensi kertaa Hotel Danmarkissa. Valitsin hotellin ihan oman intuition (ja hintatarjouksen perusteella) ja olin valintaani todella tyytyväinen. Hotelli oli hyvällä paikalla ja kaunis - sisustus yhdisteli mukavasti designhuonekaluja ja lämpimiä sävyjä (sekä sopivasti mustaa). Kun jäin pussailuloman päätteeksi hotelliin vielä muutamaksi päiväksi töitä tekemään, oli äärimmäisen kivaa, että aulassa oli hyvin työtilaa, kivoja tyyppejä ja rento tunnelma kaiken kaikkiaan. Pisteenä iin päällä oli runsaan ja hyvän aamiaisen lisäksi viinitunti kol 17-18 joka päivä, jolloin hotellin aulassa tarjoiltiin yöpyjille ilmaista viiniä (olin paikalla joka päivä).

Hotelli kuuluu Brøchner-hotellien pieneen ketjuun ja hotellin receptionissa kehuttiin ketjun muitakin hotelleja mukaviksi. Niin tai näin, ainakin tähän hotelliin palaan enemmän kuin mielelläni. Suositus!

Hotel Danmark, Vester Voldgade 89, 1552 København

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla