Kirjoitukset avainsanalla Joulukuusi

Kuvasimme Kotikulmilla-palstalle ihanan kodin Espoossa (siitä ja kodin hurmaavasta omistajasta lisää tulevassa numerossa). Hurmaannuin 60-luvun arkkitehtuurin lisäksi kauniista silkkikuusesta, joka näytti yllättävän aidolta - ollakseen kuitenkin muovista valmistettu. Allergisen kotona ei välttämättä päästä nauttimaan kuusen tuoksusta - mutta kauniista joulukuusesta sen sijaan kylläkin.

Muovikuusta hankkiessa kannattaa kiinnittää huomiota laatuun, näin kuusi palvelee joulusta toiseen. Tämä kuusikaunotar kestää myös kostealla rätillä pyyhkimisen, eikä muutenkaan hevillä säikähdä. Ja nuo koristeet! Viimeisen päälle tyylikkään puun saa aikaiseksi, kun pitää koristeiden värimaailman hillityn hallittuna.

Ihanaa aattoa ja mukavia kuusenkoristeluhetkiä teille ihanat lukijani!

Kuusi Viherviisikko, kaikki koristeet Cobello

Kuvista kaunis kiitos Ulla-Maija Lähteenmäelle!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikessa kiireessä ei aina muista pysähtyä tunnustelemaan sitä, miten hyvältä tuntuukaan kulkea kohti joulua. Rauhallisia pyhiä, kukkurallisia suklaakulhoja, juoksulenkkejä aamuvarhaisella ja päiviä, jolloin saa luvalla haahuilla pyjamassa. Sitten, ihan yhtäkkiä piparkakkutaloa kootessa se yllättää: onnellinen olo siitä, että pian se kaikki ihana on täällä! 

Meidän kuusipuuhun valikoituivat tutut koristeet ja kävimme taas perinteen mukaan valitsemassa jokainen yhden koristeen lisää. Joka vuosi silkkipaperien aukaiseminen on yhtä jännittävää - "ai niin, tämän valitsin, kun olin kolmen vanha!" Olemme suosineet ohuesta lasista valmistettuja koristeita - tosin joukosta löytyy myös yksi muovinen (äidin mielestä aika hurja) koriste, jossa on paljon vaaleanpunaista glitteriä, muovisia lumihiutaleita, tähtisadetta ja koko komeuden keskellä lumiukko punaisine poskineen. Pienin meistä haluaa sen aina mahdollisimman näkyvälle paikalle kuusen etuosaan - ja sehän on se idea! Kuusessa saavat näkyä kuluneet vuodet ja niiden kulku!

Jos kaikki eivät ole vielä koristelleet kuusta (tai vaikka olisittekin) niin huomenna esittelen teille kuvat erään ihanan kaunottaren kotoa, jossa oli myös aivan harvinaisen kaunis joulupuu. Inspiraatioksi heille, jotka vielä vasta suunnittelevat koristelua tai haluavat muuten vaan fiilistellä joulua. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat