Sen jälkeen kun pastat, maidot, tarvittavat lastenvaatteet ja harrastukset on maksettu, loput voisin sijoittaa taiteeseen (okei, matkustaminenkin on äärimmäisen tärkeää). Kaunis taide tekee kodin ja tuo sisustukseen syvyyttä - eikä välttämättä vaadi edes tukkua sataslappusia. Itse olen tehnyt edullisia, mutta rakkaita taidelöytöjä esimerkiksi huutokaupasta.

Eilen nakuttelin taulunaulat seinään ja sommittelin pitkin kotia ensimmäisiä asetelmia. Muutamat tauluista jäivät vielä odottamaan ruokapöydän ja penkin tuloa, jotta ne löytävät oikeat paikkansa. Viimeisin taidehankinnoistani, Elvi Ragnellin Reflections pääsi kaakeliuunin viereen, värimaailma on molemmissa hämmentävän sama. 

Maalausten rinnalla pidän Astier de Villatten Pariisissa käsinvalmistetuista keramiikkalautasista, joissa on kaunista herkkyyttä, ja ne sopivat yhteen vanhojen maalausten kanssa. Ahkerana nokkivat kanat ostin aikanaan Bukowskin huutokaupasta pilkkahintaan ja nyt tuntui, että nekin ovat aivan omalla paikallaan keittiön seinällä. Ja koska edelleen uneksin vanhasta huvilasta, Tammisaaren antiikkiliikkeestä aikanaan ostettu maalaus pääsi unieni tyyssijaan, makuuhuoneen seinälle. 

Kommentit (2)

Anne M.
3/2 | 

Mukava nähdä tuo iso puristelasinen painava kukkamaljakko kuvissa. Sain samanlaisen maljakon yli kaksikymmentä vuotta sitten secondhand joululahjana pieneltä tyttäreltäni. Hoksasi ädin tykkäävän leikkokukista. Sitä tuli suosikkimaljakko, koska kimppu kuin kimppu istuu siihen tosi hyvin. Varsinkin iso gladioluskimppu tykkää raskaasta maljakosta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla