Kirjoitukset avainsanalla books & stuff

Tämän sunnuntain vietin järjestellen joulupuodin hyllyjä, voi miten mukavaa vaihtelua palavereissa juoksemisen ja läppärin naputtelun rinnalle! Loppukesästä sovimme ihanasta yhteistyöstä Artekin kanssa, nimittäin konseptikauppamme Books & Stuff muutti täksi jouluksi Artekin kainaloon. Valikoima on sekin taas päivitetty satumaisilla uutuuksilla, kirjojen lisäksi on myynnissä muitakin merkityksellisiä joululahjoja, kuten keramiikkaa, vintage-aarteita, pientuottajien herkkuja ja niin edelleen. 

Puoti on avoinna jouluun asti, kivoimmat aarteet muydään nopeimmille. Päivitämme valikoimaa myös jouluun asti. Pyrin itsekin olemaan ahkerasti kirjakauppiaana paikalla, joten tulkaa sanomaan hei! 

Books & Stuff Artek x Cozy, Keskuskatu 1 B, avoinna aina aattoon asti, joulukuussa myös sunnuntaisin

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen allaKannoin kotiini eilen ihanat uudet sohvatyynyt. Sohvatyynyt ovat muuten niitä sisustuksen ihanuuksia, joilla on kokoaan huomattavasti suurempi teho tehdä ihmeitä. Uudet tyynyni ovat ruotsalaisen Svaneforsin  valikoimasta - tanakkaa gobeliiniakangasta. Jotenkin ne julistavat kukkimisen loistokkuutta ja tuovat mieleeni runsaat renessanssiajan maalaukset upeine väreineen (tyynyt ovat muuten jämäkän kankaansa ansiosta erityisen hyvät myös löhöämisen tueksi). 

Tyynyistä aasinsillalla jouluun. Me puuhaamme Cozyn kanssa ihanaa projektia joulun iloksi, nimittäin aivan ihka omaa pop up kirjakauppaa. Kaupassa tullaan myymään paitsi Cozyn lifestyle-kirjoja myös Gummeruksen romaaneja sekä muiden muassa näitä gobeliinityynyihanuuksia, vähän antiikkia, samettiraheja, herkkuja ja vaikka mitä muuta. Koska henkilökohtaisesti vietän koko joulukuuni kaupassa, on joulujazz, viimeisen päälle kaunis joulukuusi sekä lämmin tunnelma huomioitu. Näin viihdymme kaikki paremmin. Raportoin kaupasta lisää, jahka pääsen kuvaamaan teille vastamaalattuja seiniä - tulee muuten viimeisen päälle kaunis ilmestys!

Books & Stuff - pop up kauppa, Aleksanterin- ja Sofiankadun kulmassa, Helsingin Torikorttelissa

Kommentit (3)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat