8 vuotta sitten olin äitiyslomalla ja ajattelin, että haluaisin kirjoittaa sellaisen sisustuskirjan, jonka itse haluaisin lukea uudelleen ja uudelleen. Siitä syntyi siemen K niin kuin kodille, joka kuuluu tänä päivänä kirjasuosikkeihin, josta otetaan uusia ja uusia painoksia (sitä on myös tituleerattu Suomen myydyimmäksi sisustuskirjaksi, mutta jahka en ole asiaa tarkistanut, laitan sitaatin näin sulkuihin vain). Kävimme tuolloin kuvaamassa huvilaa, joka oli vasta nupullaan, kuoriutumassa valmiiksi ja upeaksi, mutta paikka teki minuun ja kanssakirjailijaani Ulla-Maija Lähteenmäkeen valtavan vaikutuksen jo silloin. Joululomalla palasimme huvilalle, tällä kertaa jälleen kamerat ja myös pyjamat kainalossa. Päivä, ilta ja yö sujuivat niin hyvin, että aion jo nyt ilokseni kertoa, että kyllä siitä tulee totta: teemme jälleen uutta sisustuskirjaa! Olemme nimenneet projektin vaatimattomasti Kaikkien aikojen sisustuskirjaksi ja suosikkihuvilamme on yksi opuksen kohteista.

Jotta saisitte vähän kiinni siitä onnesta, mikä syntyy kauniista miljööstä, ensiluokkaisesta seurasta, viinistä, hyvästä ruoasta ja pehmeistä pellavalakanoista, julkaisen teille muutaman kuvan kuvausretkestämme. Olkoon se myös esimakuna projektille, joka syntyy ja hautuu tässä samalla, arjen, uran ja elämän keskellä. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla