Tiedättekö niitä sellaisia maailman kolkkia, jotka onnistuvat viemään niin jalat alta, että niiden rannoille on päästävä palaamaan uudelleen ja uudelleen? Yksi niistä minulla on Saint-Tropez, Etelä-Ranskassa.

Cozy Publishingin tuleva uutuus, ranskalainen keittokirja Tarte Tatin, toimi mahtavana tekosyynä palata Saint-Tropeziin jälleen kerran. Työnsimme kuvausten välillä varpaat hiekkaan rannalla, sillä samalla, jolla Jumala loi naisen eräässä kuuluksi tulleessa ranskalaiselokuvassa. Samaisessa, joka teki pienestä kalastajakylästä kolkan, johon niin moni myös minun lisäkseni on hurahtanut. 

Toinen iltamme Saint-Tropezissa päättyi ruokaelämykseen, joka jäi vuosi sitten kesällä vain haaveekseni pitkän jonotuslistan vuoksi. Nyt onni suosi kolmikkoamme ja söimme sekä joimme hyvin eräällä pikku kujalla Tropezissa, Cristina Saulini -nimisessä ravintolassa. Tartar-pihvistä ja simpukkapastasta en ottanut kuvaa, mutta vakuutan niiden olleen ensiluokkaisia. Ravintoloitsija on suloinen ja lahjakas italiaano Christina ja ruokapaikka on etenkin ranskalaisten suosikki Tropezin vierailuilla.

Christina Saulini, 13 Rue des Feniers

Kuvista kiitos, lahjakas ja ihana Viola Virtamo

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla