
Pasta puttanesca (raakana)
10 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
puolikas sitruuna
8 kalamata-oliivia
1 tomaatti
2 rkl tomaattipyrettä
1 valkosipulinkynsi
puolikas chili
noin 0,5 dl vettä
Pasta:
1 kesäkurpitsa
1. Paahda puolisen tuntia 150 asteessa puolitetut kirsikkatomaatit ja reiluiksi paloiksi leikattu punasipuli.
2. Kaada hieman jäähtyneet, paahdetut vihannekset blenderiin. Purista päälle sitruunanmehu, lisää oliivit, tomaatti, tomaattipyre, valkosipulinkynsi, chili (voit lisätä sitä maun mukaan) ja vähän vettä, jotta saat ajettua ainekset tahnaksi.
3. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä kuorimaveitsellä tai juustohöylällä suikaleita pastaksi. Sekoita kastike kesäkurpitsapastaan ja nauti.
Resepti on Manuela Boscon tulevasta keittokirjasta, joka sisältää vihreitä herkkuja