Kirjoitukset avainsanalla jalkalistat

Eilen kävin vanhoissa kotimaisemissani Hietalahdessa (ensimmäisessä kuvassa menneiden aikojen näkymäni), ja siellä mietin että vitsit, täytyyhän tässä remonttitahdissa olla vähän hullu! Remppahullu! 

No, ylpeydellä kerron silti, että remontissa villiinnyn eniten maalisävyjen pohtimisesta (niistä juttua pian), jalka- ja koristelistoista, sekä tietenkin keittiön suunnittelusta (marmorista yllättävissä paikoissa myös). Nyt jutellaan kuitenkin niistä listoista, sillä kävimme valitsemassa ne jälleen Erikoishöyläämössä Tapanilassa - virallisessa listataivaassa! Minä mittasin ja mallasin, lapset avustivat. Pienet totesivat ykskantaan listojen välissä seikkaillessa: ”remontoiminen on hauskaa!”.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kuvat: muuttokuumeen aiheuttaja Fantastic Frank

Se, joka ajattelee, että listat ovat vain keino silotella sieviksi lattianreunat, on väärässä. Todellisuudessa listoilla voidaan kodeissa tehdä todellisia taikoja - verrattain pienellä vaivalla ja budjetilla. Suomalaisissa huoneistossa kipsi- ja puulistoja on käytetty varsin ujosti - esimerkiksi Tukholma on listojen luvattu kaupunki! Niiden avulla vaatimattoman oloisestakin tilasta saa persoonallisen, huolitellun ja kauniin - upeimmillaan koristeelliset listat ovat vanhoissa huoneistoissa, joissa huonekorkeuttakin riittää. Toisaalta matalammassakin tilassa niillä voidaan tilaan hämätä korkeutta lisää ja saada persoonallisia yksityiskohtia aikaiseksi.

Tulevaan kotiimme listoja valikoitui kolme erilaista. Inspiroiduin ja mietin pitkään jopa korkeampia panelointeja (päädyin niihin jo useasti), mutta sitten kuitenkin peräännyin. Loppujen lopuksi löysin listaparatiisi Erikoishöyläyksestä kolme listaa, yhden jalkalistan ja kaksi koristelistaa, joilla uskomme saavamme kauniita tekoja aikaiseksi.

Arvaatko listojen järjestyksen?


 

Kommentit (4)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat