Olen mekkoihminen ja etenkin ilmojen lämmetessä paljaat sääret ja liehuvat helmat alkavat kiinnostaa entistä enemmän. Jos tähän yhtälöön lisätään vielä materiaalina silkki, liikutaan lompakkoparan kannalta erityisen vaarallisella alueella. Vaikka rakastan vaatteita, rakastan myös sitä, että pukeutuminen on helppoa ja huolitellun olemuksen tavoitteleminen vaivatonta. Siksi pyrin säännöllisesti sijoittamaan mekkoklassikkoon, joka palvelee oli sitten ohjelmassa teatteri-ilta, päiväkahvit tai rennosti lenkkarit jalassa vietetyt illanistujaiset.

Tänä keväänä mekkobudjettini varastaa Marimekon vihreä silkkimekko - juurikin sellainen helppo ja klassinen valinta oikeastaan melkein mihin tilanteeseen tahansa. Vaikka luin joskus jostain, että meidän horoskooppimerkiltämme härkien tulisi suosia vihreää, olen sinnikkäästi ollut uskomatta tuohon kehotukseen. Vihreä ei värinä ole ollut itselleni se ilmeisin valinta. Sovituskopissa pyörähdellessä ymmärsin kuitenkin, että ehkä horoskooppimerkkien luonnehdinnoissa on sittenkin jotakin perää. Kun tähän mekkoon yhdistää vaaleat hiukset, siniset silmät, kepeän mielen ja vaikkapa juurikin ne nahkaiset tennarit, aletaan olla hyvinkin oikeilla ja raikkailla jäljillä.

Silkkimekko, Marimekko SS16

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla