Kun lapsuudessani vietin kesiä Tammisaaressa muistan, että sadepäivisin ajettiin Hankoon. Siellä, jotenkin ihmeen kaupalla, tuntui paistavan aina. Kun sukulaistätini taannoin tarjosi mahdollisuutta lainata asuntoaan täällä aurinkokaupungissa, emme lasten kanssa jääneet aprikoimaan.

Kun eilen saavuimme, koimme jotakin ennen kuulumatonta. Satoi kaatamalla, mutta vain hetken. Ilta oli jo kaunis, kuluneesta aurinkopäivästä puhumattakaan. Se kului rannalla ja lupausten lunastusten kunniaksi myös Hangon ihanan, vanhan elokuvateatterin penkeillä istuen. Koska Hangossahan paistaa aina, uskalsimme hyvälläkin säällä uhrata pari tuntia elokuvateatterin pimeydessä Ice Age 3 -elokuvalle. 

Luvassa siis mukavia Hanko-vinkkejä ja fiilistelyä - ainakin maanantaina on luvassa aivan ainutlaatuinen matka ulkosaaristoon kera kahden äidin ja neljän lapsen. Kamera ja avoin mieli seuraavat mukana, kirjoitan siitäkin seikkailusta teille pian lisää.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla